• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„LG Electronics“ (LG) pranešė jau vasario mėnesį Lietuvoje pristatysianti savo išmanųjį laikrodį „G Watch R“. Skelbiama, kad dėvimos elektronikos kategorijai priklausantis įrenginys turės tradicinio laikrodžio funkcijas, tai pat veiks su „Google“ operacine sistema „Android Wear“ ir galės jungtis su kitais „Android“ naudojančiais prietaisais.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak LG atstovų, per „Bluetooth“ ryšį „G Watch R“ gali jungtis prie įrenginių veikiančių su „Android 4.3“ ir vėlesne versija. Šie įrenginiai į laikrodžio ekraną perduoda žinutes ir kitus „Google Now“ pranešimus.

REKLAMA

Pirmą kartą oficialiai pristatytas praėjusį rudenį, „LG G Watch R“ yra pirmasis pasaulyje laikrodis su apskritu plastikiniu OLED (P-OLED) ekranu. Jį supa patvarus nerūdijančio metalo rėmelis. 1,3 colių ekrane vaizdas išliks ryškus ryškioje saulės šviesoje žiūrint iš bet kurio kampo. Laikrodis turi IP67 (angl. Ingress Protection Rating) apsaugos klasę, todėl gali veikti iki 30 minučių po vandeniu, 1 metro gylyje. Jis atsparus ir dulkėms, sakoma LG pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad „LG G Watch R“ pristatomas kartu su 410mAh baterija, našiu 1,2 GHz „Snapdragon 400“ procesoriumi, 4 GB operatyviosios ir 512 MB darbinės atminties. „G Watch R“ turi solidžią išvaizdą ir tradiciniam rankiniam laikrodžiui būdingą formą. Laikrodžio savininkai gali pasirinkti vieną iš šešių ekrano užsklandų. Laikrodžiui pritaikytas keičiamas 22 mm odos dirželis, kurį vartotojai gali pasikeisti pagal asmeninius poreikius.

Techninės „G Watch R“ specifikacijos: Procesorius: 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 Ekranas: 1,3 colių P-OLED (320 x 320) Atmintis: 4GB eMMC/ 512MB RAM Baterija: 410mAh Operacinė sistema: Lietuvoje pristatomas išmanus LG laikrodis „G Watch R“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vilnius, 2015 m. sausio 20 d. – „LG Electronics“ (LG) jau vasario mėnesį Lietuvoje pristatys išmanųjį laikrodį „G Watch R“. Dėvimos elektronikos kategorijai priklausantis įrenginys turės tradicinio laikrodžio funkcijas, tai pat veiks su „Google“ operacine sistema „Android Wear“ ir galės jungtis su kitais „Android“ naudojančiais prietaisais.

Per „Bluetooth“ ryšį „G Watch R“ gali jungtis prie įrenginių veikiančių su „Android 4.3“ ir vėlesne versija. Šie įrenginiai į laikrodžio ekraną perduoda žinutes ir kitus „Google Now“ pranešimus.

REKLAMA

Pirmą kartą oficialiai pristatytas praėjusį rudenį, „LG G Watch R“ yra pirmasis pasaulyje laikrodis su apskritu plastikiniu OLED (P-OLED) ekranu. Jį supa patvarus nerūdijančio metalo rėmelis. 1,3 colių ekrane vaizdas išliks ryškus ryškioje saulės šviesoje žiūrint iš bet kurio kampo. Laikrodis turi IP67 (angl. Ingress Protection Rating) apsaugos klasę, todėl gali veikti iki 30 minučių po vandeniu, 1 metro gylyje. Jis atsparus ir dulkėms.

„LG G Watch R“ pristatomas kartu su 410mAh baterija, galingu 1.2GHz „Snapdragon 400“ procesoriumi, 4 GB operatyviosios ir 512 MB darbinės atminties. „G Watch R“ turi solidžią išvaizdą ir tradiciniam rankiniam laikrodžiui būdingą formą. Laikrodžio savininkai gali pasirinkti vieną iš šešių ekrano užsklandų. Laikrodžiui pritaikytas keičiamas 22 mm odos dirželis, kurį vartotojai gali pasikeisti pagal asmeninius poreikius.

Techninės „G Watch R“ specifikacijos: Procesorius: 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 Ekranas: 1,3 colių P-OLED (320 x 320) Atmintis: 4GB eMMC/ 512MB RAM Baterija: 410mAh Operacinė sistema: „Android wear“ (suderintas su „Android 4.3“ ir naujesnę versiją turinčiais išmaniaisiais telefonais) Davikliai: 9-Axis (giroskopas / akcelerometras/ kompasas), barometras, PPG (širdies ritmo matuoklis) Spalva: juoda Kita: atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67) Android wear (suderintas su „Android 4.3“ ir naujesnę versiją turinčiais išmaniaisiais telefonais) Davikliai: 9-Axis (giroskopas / akcelerometras/ kompasas), barometras, PPG (širdies ritmo matuoklis) Spalva: juoda Kita: atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų