REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

„Lukoil“ degalinėje Vilniuje nustatytas dujų nuotėkis - jaučiamas aštrus dujų kvapas, todėl baiminamasi sprogimo.

REKLAMA
REKLAMA

 

Kaip praneša portalai delfi.lt, lrytas.lt, 15 min.lt, degalinės darbuotojai dujų nuotėkį pastebėjo apie 20 val. - manoma, kad dujų nuotėkis užfiksuotas požeminės talpyklos vamzdžiuose.

REKLAMA

Degalinės teritorija kelių šimtų metrų spinduliu aptverta, aplinkinėmis gatvėmis uždraustas eismas Rinktinės, Apkasų, kitose aplinkinėse gatvėse. Sutriko šalia esančios parduotuvės „Maximą“ veikla. Pro šalį nebeleidžiama važiuoti visuomeniniam transportui.

Įvykio vietoje dirba gausios ugniagesių gelbėtojų, policijos pareigūnų ir greitosios pagalbos medikų pajėgos.

 

Pareigūnai: dujų nuotėkio avarija „Lukoil“ degalinėje likviduota

„Lukoil“ degalinėje Vilniuje baigiamas likviduoti dujų nuotėkio avarija, nors 100 metrų aplink degalinę dar jaučiamas dujų kvapas.

REKLAMA
REKLAMA

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente BNS informavo, kad degalinėje sklendė užsukta, dujų nuotėkis sustabdytas, dujų koncentracija ore sumažėjusi nuo stiproko vėjo.

Pareigūnai pareiškė, kad jokios sprogimo grėsmės nėra. Kol kas aplinkui eismas uždarytas, bet žadama, kad netrukus bus leidžiama automobiliams važiuoti.

„Lukoil“ degalinės darbuotojai dujų nuotėkį pastebėjo apie 20 val. - manoma, kad dujų nuotėkis užfiksuotas požeminės talpyklos vamzdžiuose.

Degalinės teritorija kelių šimtų metrų spinduliu buvo aptverta, aplinkinėmis gatvėmis uždraustas eismas Rinktinės, Apkasų, kitose aplinkinėse gatvėse. Sutriko šalia esančios parduotuvės „Maximą“ veikla. Pro šalį nebeleidžiama važiuoti visuomeniniam transportui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įvykio vietoje dirbo gausios ugniagesių gelbėtojų, policijos pareigūnų ir greitosios pagalbos medikų pajėgos.

 

Prie dujų nuotėkį patyrusios „Lukoil“ degalinės esanti „Maxima“ šeštadienį nebebus atidaryta

Prie „Lukoil“ degalinės, kur buvo pastebėtas dujų nuotėkis, esantis prekybos centras „Maxima“ šeštadienį durų pirkėjams nebeatvers, BNS pranešė „Maxima LT“ komunikacijos vadovė Renata Saulytė.

Pasak jos, parduotuvė nebus atidaryta, nes nedaug likę iki jos darbo pabaigos.

„Darbuotojai paleisti namo, nebeatidarinėsime parduotuvės“, - teigė R.Saulytė.

Pasak jos, dėl „Lukoil“ degalinėje Rinktinės gatvėje nustatyto dujų nuotėkio gavus žinią dėl galimo pavojaus, „Maxima“ buvo evakuota.

REKLAMA

„Pirkimo piko nebuvo, buvo keliolika apsiperkančių žmonių ir jiems, kad ir kaip buvo nepatogu, teko palikti pirkinius ir išeiti iš parduotuvės,“ - teigė „Maxima“ atstovė.

R.Saulytė taip pat pranešė, kad pirmadienį šią situaciją aptars prekybos centro vadovybė.

„Pirmadienį tikrai susėsime ir įtrauksime į mūsų vadinamųjų krizinių situacijų planą, kaip reaguoti tokiomis situacijomis, nes tikrai turime parduotuvių šalia degalinių, o šis atvejis mums yra pirmas“, - sakė „Maxima“ atstovė.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų