REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aš žinau, jei nori sutikti žmogų, kuris galbūt ir yra Tau skirtas, turi praeiti per begalę pasimatymų. O fantazijos pasimatymams nėra (finansų ne per daugiausia)…

REKLAMA
REKLAMA

Net jei jau sutikai tą vienintelį žmogų, dažnas galvos skausmas pasireiškia galvojant ką veikti kartu, kur eiti, kaip leisti laiką… Pasisekė, jei turite bendrų pomėgių, užsiėmimų ir veiklų. Tačiau, jei esate statistinė pora, tiesiog besimėgaujanti vieno kito draugija, susitinkate tiesiog pabūti drauge, bet ar žinote, kad tai rutina?

REKLAMA

Rutina – griauna santykius, jos galima išvengti, jei per kiekvieną pasimatymą sugalvosite kitokios veiklos. Siūlau žvilgtelėti į mūsų pasimatymų siūlymus, kurie padės suorganizuoti originalų, mažai lėšų reikalaujantį pasimatymą (kaskart kitokį). Patarimais dalinasi flirtas.lt.

1. SPA VAKARAS Surenkite jaukų vakarą, SPA stiliumi. Nereikia prašmatnaus masažo stalo ir gundančių darbuotojų. Sugundykite vienas kitą – pasilikite namie kartu vieni du, užpildykite vonią burbulais, paruoškite žvakių… Įjunkite muziką, nepamirškite smilkalų, vaisių ir pačios masažo terapijos. Ir taip, patariame po SPA užsibūti nakvynei.

REKLAMA
REKLAMA

2. IŠDYKAVIMAS SU RIEDUČIAIS
 Gaukite adrenalino dozės, nes tokių emocijų kartais reikia mūsų organizmui. Be to, mūsų kūnui reikia aktyvaus poilsio. Išsinuomokite riedučius ir pirmyn į trasą – išdykauti! Gaukite juoko ir džiaugsmo emocijų iš griuvinėjimų, nesėkmingų posukių ir nekoordinuotų judesių. O vėliau, pasiimkite ledų, pasijuskite vėjavaikiškai.

IŠEIKITE PABURBĖTI
 Dažnai didelis triukšmas būna tada, jei žadame pirkti baldus ar kitus namams skirtus daiktus. Prasideda diskusijos, nuomonių išsakymas – žmonės užsikrečia entuziazmu, atsiranda aršus noras įrodyti savo tiesą ir galop, jei viskas pasibaigia gerai – finišuojama su kompromisu. Kodėl neparepetavus?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nueikite rimtai apsirengę į baldų parduotuvę ar dizaino studiją, išsirinkite kelias vietas ir praleiskite laiką spręsdami kokios lovos Jums reikia ir kokios spalvos sienos tiktų prie lovos užvalkalų. Aptarkite visas detales ir kikenkite iš dizainerių sprendimų, vaidinkite Ponus ir kurkite ateities vizijas. O vėliau nueikite kavos ir aptarkite savo interjero skonį, o svarbiausia, ateities planus.

4. NUO GAMTOS IKI VIRTUVĖS
 Išvažiuokite į gamtą, pavyzdžiui: pas draugus į sodą, kad galėtumėte bendromis jėgomis surinkti uogų, vaisių ar daržovių. Nenurašykite šios idėjos, vien dėl to, jog tai knisimasis darže. Jei važiuoja linksma kompanija, nėra nieko linksmesnio, kaip kartu smagiai ne tik rinkti skanėstus, bet ir skanauti juos! O vėliau, likę dviese, galite kariauti virtuvėje ruošdami patiekalus iš surinktų skanėstų ir vertinti savo šedevrus.

REKLAMA

5. PLANUOKITE KELIONES
 Nesvarbu, kad Jūs tik neseniai susipažinote, tai nereiškia, kad turite slėpti savo norus. Pakalbėkite apie keliones, ištraukite didelį žemėlapį ir studijuokite jį kartu. Žymėkite vietas kur jau buvote, pasakokite apie jas, raskite šalis kur norite apsilankyti, papasakokite kodėl, kas ten Jus vilioja ir įsivaizduokite, kad keliaujate kartu.

Pafantazuokite, kad ruošiatės kelionei, susiplanuokite maršrutą, pasidomėkite apie vietas, kurias norėtumėte aplankyti, pasidalinkite mintimis ką ketinate veikti kelionės metu. Visas šitas pokalbis ir planavimas ne tik bus smagus, bet ir suartins Jus. Nebijokite reikšti savo norus, taip susipažinsite su žmogumi ir suprasite ar jis Jums tinka (o gal ir išsiruošite kartu į kokią kelionę).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų