REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jautis (04.21 – 05.21) Asmenybė

Jautis (04.21 – 05.21) Asmenybė

REKLAMA

Žmogus, gimęs po Jaučio ženklu, yra konservatyvus, praktiškas, atkaklus ir užsispyręs. Kartais dėl per didelio užsispyrimo jis gali būti nelankstus ir sunkiai prisitaikantis.

REKLAMA
REKLAMA

Šio ženklo atstovas yra darbštus ir ištvermingas, gali pakelti didelę įtampą. Jis paprastai yra stiprios sveikatos. Jautis – žemės ženklas, todėl gamtos prieglobstyje jis greitai atgauna jėgas ir gerą nuotaiką. Dėl stipraus ryšio su žeme juos itin stipriai veikia natūralūs augaliniai vaistai.

REKLAMA

Daug kas Jaučius laiko materialistais, nes jie mėgsta pinigus ir yra pasiryžę daug ir atkakliai dirbti, kad jų turėtų. Tačiau jiems svarbiausia ne patys pinigai, o saugumas, kurį jie teikia. Be to, Jaučiai yra komforto vergai. Jaučio namai bus labai jaukūs, apstatyti minkštais baldais, rengsis jis kokybiškais drabužiais iš natūralių audinių, o valgymas jam prilygsta šventam ritualui. Dėl savo pomėgio skaniai valgyti Jaučiai dažnai turi antsvorio.

REKLAMA
REKLAMA

Jie yra tingūs, labai jausmingi, moka vertinti grožį, meną bei muziką. Visai gali būti, kad ir patys yra apdovanoti meniniais talentais. Jei Jautis neturi net menkiausios menininko gyslelės, jis tampa tikrai baisiu materialistu ir šykštuoliu. Pagrindinės Jaučių vertybės yra saugumas, komfortas ir kūniški malonumai. Tiesa, jie nelabai veržiasi į užsienį, net jei ten žadamas geresnis darbas. Jaučiai yra sentimentalūs ir labai prisirišę prie pažįstamos aplinkos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų