REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po beveik trisdešimties valandų kelionės komanda „General Financing – Autopaslauga by Pitlane“ sėkmingai nusileido Argentinoje. Į Buenos Aires vėlai naktį atskridę vyrai jautėsi pavargę, bet gerai nusiteikę.

REKLAMA
REKLAMA

Lenktynininkas Benediktas Vanagas patikino, jog nuovargis jo negąsdina: „Jaučiuosi nepavargęs ir pasiruošęs sudėtingoms bemiegėms naktims.“

REKLAMA

Minus penkių valandų laiko skirtumas Argentinoje dar labiau pailgino paskutinę kelionės dieną. Be to, iš lietuviškos žiemos išskridusi komanda pataikė į daugiau nei trisdešimties laipsnių karštį.

„Nuo šiol prasideda darbas“, – su šypsena sakė komandos specialusis korespondentas Carlos, sugrįžęs į savo gimtinę Dakaro ralio metu padėti lietuviams.

Po trumpo poilsio šiandien komanda atsiims lenktynių techniką ir pradės pasiruošimo darbus, o Naujuosius Metus sutiks drauge prie bendro šventinės vakarienės stalo.

REKLAMA
REKLAMA

Septintą kartą Pietų Amerikos žemyne rengiamas Dakaras aprėps 9000 kilometrų maršrutą, iš kurių 5000 kilometrų drieksis greičio ruožuose. Varžybų dalyviai važiuos per tris valstybes: Argentiną, Boliviją ir Čilę. Sausio 4 dieną Dakaro dalyviai startuos pirmajame greičio ruože Argentinoje, Buenos Airėse, o sausio 17 dieną dalyviai finišuos ten pat – Buenos Airėse.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų