REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekas neleis sumeluoti, kad Arvydas Sabonis buvo tas žaidėjas, kuris aikštelėje norėdavo laimėti visada ir kovodavo iki rungtynių finalinės sirenos. Tačiau artimų Sabo draugų teigimu, laimėti jis norėdavo ne tik aikštelėje. Kokiais prisiminimais apie Sabą gyvena vieni garsiausių Europos krepšininkų?

REKLAMA
REKLAMA

„Jis būdavo tas žmogus, kuris norėdavo laimėti visur ir visada, net ir žaidžiant kortomis“, – prisiminė Serbijos krepšinio žvaigždė Aleksandras Djordjevičius. Buvusiam Jugoslavijos ir Serbijos rinktinių krepšininkui bei treneriui A. Djordjevičiui įstrigo ne tik keisti lietuviški kortų žaidimai, bet ir riebūs Sabo keiksmažodžiai.

REKLAMA

Buvęs Kroatijos rinktinės žaidėjas Franjo Aarapovičius tikino, kad A. Sabonis jam visada atrodė paprastas žmogus, kuris išėjęs už aikštelės ribų visai nenorėjo jaustis žvaigžde.

„Sabonis visada sakydavo, kad nori nuvažiuoti pabūti į Marijampolę, pažvejoti kelias dienas. Kai paklausdavome jo ką veikei, jis tiesiog atsakydavo, kad žvejojo, išsikepė su draugais šašlykų. Jam to užteko, jis nenorėjo būti žvaigžde“, – teigė F. Arapovičius.

Daugiau nematytų kadrų ir įdomių interviu – filme „Arvydas Sabonis. 11“ visuose kino teatruose Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų