REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Asmeninis treneris Bronius Burneika ir „Balsas.lt“ tęsia straipsnių ciklą apie kūno lavinimą ir sveiką gyvenimo būdą. Per šventes siūlome galingą jėgos, ištvermės, greičio ir kalorijų deginimo užtaisą – „Spartacus“ treniruotę. Ši yra amerikiečių jūrų pėstininkų „duona ir druska“. Neužsisėdėkite prie stalo!

„Šią treniruotę galite drąsiai jungti prie savo funkcinių treniruočių. Funkcinė treniruotė – mokanti mus judesių, kurių dėka treniruojame ir laviname koordinaciją, raumenų jėgą, ištvermę, lankstumą, pusiausvyrą, ir tuo būdu mūsų kūnas labiau prisitaiko prie fizinių krūvių bei kasdieninio gyvenimo. Nepamirškite, kad mūsų kūnas svarbus kaip vieninga dinaminė biomechaninė sistema, skirta sinchroniniam funkcionavimui, o ne atskirų jos dalių judėjimui“, - teigia B. Burneika.

Šioje treniruotėje lavinsite funkcinę jėgą, širdies kraujotakos ir širdies sistemą, stiprinsite raumeninį ir sąnarių-sausgyslių aparatą, lavinsite koordinaciją, lankstumą, koreguosite laikysenos ir raumenų disbalansą, mažinsite svorį ir gerinsite psichoemocinę būklę.

REKLAMA
REKLAMA

„Nereikėtų šių pratimų imtis tik pakilus nuo švenčių stalo. Turite būti pailsėję, neapsvaigę nuo alkoholio ir nepersivalgę, – pataria B. Burneika – Jei šiuo pratimus kartosite triskart per savaitę – jau po 14 dienų pajusite pirmuosius rezultatus. Padidės jėga, ištvermė, greitis, koordinacija, sutvirtės kūnas.“

„Gerai pailsėkite, nepersivalgykite ir būkite aktyvūs“, - prieš šventes linkėjo B. Burneika.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Griūk iš pavydo: asmeninio trenerio pratimai sveikam ir tobulam pilvo presui

Norite būti lyderis darbe? Darykite tempimo pratimus net nepakilę nuo kėdės!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų