REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„CES 2015“ parodoje bendrovė „LG Electronics“ (LG) pristatys garso įrenginių seriją „Music Flow Wi-Fi“. Joje – pirmasis LG baterijomis veikiantis nešiojamas garsiakalbis (modelis H4 Portable/NP8350), du garso barai (modeliai HS7/LAD750M ir HS9/LAS950M) ir 3D Blu-ray grotuvas (modelis BP550), pranešė LG atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jų, visus naujosios serijos įrenginius galima naudoti atskirai ar jungti belaidžiu ryšiu į bendrą garso sistemą dėl „Advanced Wireless Network“ ar „Dual Band Wi-Fi“ (2,4/5 GHz) technologijų. „Music Flow Wi-Fi“ įrenginiai gali jungtis su „Android“ ir „iOS“ išmaniaisiais įrenginiais namų tinkle, taip pat yra suderinti su muzikos teikėjais internete „Spotify“, „Deezer“, „Napster“ ar „TuneIn“. Grojant muziką iš telefono per „Music Flow Wi-Fi“ serijos garsiakalbius, ji nesustos groti net ir tuo metu, kai teks atsiliepti į skambutį.

REKLAMA

Pranešama, kad „H4 Portable/NP8350“ yra pirmasis LG belaidžio ryšio garsiakalbis, veikiantis su baterijomis, todėl lengvai pernešamas ir pastatomas bet kurioje namų vietoje. Garso baras „HS7/LAS750M“ sukuria galingą HD garsą, o „HS9/LAS950M“ pritaikytas groti sodrų akustinį garsą.

„LG Music Flow“ garsiakalbiai su muzikos baru gali jungtis belaidžiu ryšiu per „Home Cinema Mode“ režimą – kiekvienas garsiakalbis gali būti sureguliuojamas individualiai. Prie garsiakalbių belaidžiu ryšiu gali jungtis ir „LG BP550“ 3D Blu-ray grotuvas, kuris pritaikytas transliuoti muziką iš CD diskų ar USB laikmenų.

REKLAMA
REKLAMA

Su programa „Auto Music Play“ galima jungtis telefonu prie „Music Flow Wi-Fi“ garsiakalbių vos tik atsidūrus prie jų žingsnio atstumu. Taigi, jei klausotės muzikos per ausines pakeliui namo, vos įžengus į namus klausyta muzika automatiškai pradės groti per „Music Flow Wi-Fi“ garsiakalbius.

Naujoji garso įrenginių serija suderinta su „LG HomeChat“ savybe, kuri leidžia kontroliuoti LG įrenginius telefonu ar planšete, į juos įdiegus tekstinių pranešimų programėlę „LINE“. Tokiu būdu galima išsiųsti komandas garso sistemai, pvz. „grok muziką“, „išjunk muziką po vienos valandos“ ir pan. „LINE“ programėle galima duoti komandas, pagal kurias garso sistema primins apie artėjančius įvykius ar darbus, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų