REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Geras laikas susitikimams su žmonėmis iš toli, tiesa, bendraudami siekite aiškumo – galima netyčia apsigauti tariantis, įsipareigojant. Vakaras palankus aplankyti giminaičius ar senus draugus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Susitikite su senais gerais draugais, išsikalbėkite – tai padės nusiraminti.

REKLAMA

Dvyniai Gali pasikartoti sena problema, tiesa, šį kartą jums pavyks ją išspręsti. Nauja pažintis gali virsti draugyste, net romantišku jausmu, kuris pakeis jūsų ateitį. Tad neatsisakykite šiandienos kvietimų į meno renginį ar draugišką vakarėlį.

Vėžys Būkite atidūs niekams, smulkmenoms: mažas žingsnis, nedidelis veiksmas šiandien lemtingi. Nebūkite išsiblaškę darbe (jei šiandien reikia dirbti) – padarysite neleistinų klaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Seksis spręsti problemą, susijusią ar kilusią dėl sutuoktinio, ir pakreipti įvykius jums reikiama linkme. Galima netikėta draugiška pagalba.

Mergelė Nervinsitės dėl jums svarbaus reikalo, tačiau vargu ar pavyks ką nors vertinga išsiaiškinti. Galite nukentėti nuo apsvaigusių asmenų.

Svarstyklės Jūsų gera valia, seni nuopelnai bus įvertinti aplinkinių ir duos gerų vaisių. Jumis domėsis įdomūs, svarbūs asmenys, tačiau prieš užmegzdami naują pažintį turite paklausti savęs: ar verta tai daryti?

Skorpionas Labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės nežinomas aplinkybes, kad netaptumėte nežinojimo auka. Nepriekabiaukite prie tų, kuriuos mylite, – jau ryt dėl to pasigailėsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Dėl išgirstų naujienų, netikėtai suprastų dalykų neskubėkite ką nors keisti savo gyvenime. Vis dėlto ši diena jums palankesnė nei rytdiena, šiandien reikėtų suspėti sutvarkyti svarbesnius reikalus.

Ožiaragis Niekur neskubėkite, dėl nieko neišgyvenkite – dabar reikia nuo visko kiek atsiriboti. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, atlikite namuose seniai suplanuotus darbus, nepamirškite užbaigti to, ką seniai vilkinate.

Vandenis Netikęs metas su kuo nors aiškintis santykius. Būkite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins abipusį supratimą. Neatidėkite rytdienai nieko svarbaus. Beje, avantiūros ir kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti.

Žuvys Kol kas nesitikėkite gerų pokyčių. Susitikimai su draugais bus naudingi, padės išvysti, suprasti tai, kam buvote akli.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų