REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

OŽIARAGIS. Saturno įtakoje Ožiaragis seksualiniu požiūriu drovus ir santūrus. Jo seksualinį gyvenimą galima suskirstyti į tris etapus. Pirmasis – jaunystėje. Tuo laikotarpiu Ožiaragis labai santūrus sekse ir kur kas mieliau galvoja apie mokslą ir būsimą profesiją.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir priešingo ženklo – Vėžio – žmonės, Ožiaragiai paprastai būna drovūs, bet rami jų išvaizda slepia audringas aistras. Jų aistra ne tokia atvira ir laisva, kaip Skorpiono, o santūri ir užmaskuota. Seksualinių Ožiaragio polėkių ir pomėgių nekontroliuoja jo meilės objektas. Juk tai – Žemės ženklas, tad ir jo troškimai visiškai praktiški ir realūs.

REKLAMA


Vaikystėje Ožiaragiai dažnai išgyvena gilias depresijas, jaučiasi nepilnaverčiais, atskirtais nuo kitų ir niekam nereikalingais. Kadangi jų „Aš“ labai energingas (juk Ožiaragis valdo Sėkmės būstą), jie dažnai slopina savo seksualinius troškimus, kol nebaigia mokslų arba savarankiškai „neatsistoja ant kojų“. Ankstyvoje jaunystėje visi romantiški Ožiaragio interesai (jeigu juos apskritai galima taip pavadinti, nes Ožiaragių prieraišumas labai santūrus ir tarsi priverstinis) reiškiasi tuo, kad kartą per savaitę jis su savo mergina nueina į kiną, bet nė už ką nedrįstajos apkabinti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina Ožiaragis jaunystės laikotarpiu paprastai turi keletą rimtų garbintojų, kuriems pirma turėjo pritarti jos tėvai. Dažniausiai šis ankstyvasis Ožiaragių gyvenimo laikotarpis baigiasi vedybomis iš išskaičiavimo, kuriomis siekiama visų pirma praktiškų tikslų.

Antrajame seksualinio gyvenimo laikotarpyje (maždaug nuo 30 metų) Ožiaragiai paprastai susilaukia sėkmės darbe ar tarnyboje ir tada jau, labiau pasitikėdami savimi, pradeda eksperimentuoti sekse.


Vyrai Ožiaragiai retai pasižymi grakščiomis Avino manieromis ar seksualiniu Dvynių dinamiškumu; tačiau fizinių pojūčių pasaulyje jię jaučiasi ramūs, žino kiekvieno jausmo ar poelgio vertę bei jo „kainą“. Į meilės ryšius taip pat žiūri iš pinigų ir jėgos pozicijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis nemoka vaidinti idealios meilės, nemoka tuščiai meilikauti; tačiau visuomet laiku ir vietoje parodo dėmesio ženklus – atneša gėlių, atsiunčia atviruką arba pakviečia į teatrą. Santykiuose su mylima moterimi jis pasitiki savo padėtimi ir privalumais, būdamas įsitikinęs, jog tuo tikrai pelnys jos palankumą. Tačiau, atvirai kalbant, Ožiaragis – ne pats aistringiausias meilužis. Nors jis gana seksualus ir išvaizdus, tačiau šaltas ir santūrus, nesugeba apgaubti meilės romantika.

Moteris Ožiaragis antrajame laikotarpyje savo tikslams pasiekti naudoja visus turimus kerus bei priemones. Ji nelabai vertina vyrą, kuriam trūksta savigarbos ir kurio karjera nejuda iš vietos. Tačiau Ožiaragio moteris gali būti labai gundanti; jai labai tinka tradicinis moteriškas pasyvumas.

REKLAMA

Na, o visu savo gražumu Ožiaragiai atsiskleidžia trečiajame etapo. Po 40 metų jie puikiai sutvarko savo gyvenimą ir nusprendžia nusimesti seksualinio saikingumo bei santūrumo kaukę.

Iš to galima spręsti, kad labai nedaug Ožiaragių suderina romantinį ir seksualinį savo asmenybės aspektus; šios dvi sferos nuolat konfliktuoja ir tarpusavyje, ir su dalykine Ožiaragio gyvenimo puse.

Laukite tęsinio.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų