REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAUTIS. 
Ko gero, Jautis – pats jautriausias iš visų Zodiako ženklų. Veneros valdomi žmonės mėgsta glamonėti ir būti glamonėjami; jie stengiasi kaip galima ilgiau užtęsti glamonių etapą. Charakteringiausias teigiamas Jaučio bruožas – tai, kad jie, kaip taisyklė, puikūs sugulovai ir meilužiai. Šio ženklo moterys būna atviros ir nuoširdžiai mylinčios žmonos, mokančios savo namuose sukurti taikos ir harmonijos atmosferą.

REKLAMA
REKLAMA

Dauguma Jaučių, turėdami jaukius namus ir šeimą, gali pasigirti puikiais savo darbo rezultatais, nes namų aplinkoje jie kaip niekur kitur pailsi irpapildo savo gyvybinės bei lytinės energijos atsargas. Jaučių žmonos dažnai skundžiasi, kad jų vyrai nedemonstratyvūs lytinių santykių metu.

REKLAMA

Jie dažniausiai pasirenka pasyvųjį vaidmenį, laukdami, kad žmona imtųsi aktyvių veiksmų. Jeigu jo partnerė to nesupranta, Jautis dažniausiai ieškosi kitos moters, atitinkančios jo bežodžius reikalavimus.
Kadangi Jautis valdo Pinigų būstą, finansinė padėtis ir esami sunkumai turi įtakos lytinei jo gyvenimo sričiai.

Turėdamas pakankamai pinigų, jis nesidairo į gražias praeives, tačiau, vos tik atsidūręs ties bankroto riba; Jautis ieškosi užsimiršimo sekse. Lengvai praturtėję, šie žmonės gali tapti godūs pinigams; tačiau jie mėgsta lengvai uždirbtus pinigus lengvai ir išleisti.


REKLAMA
REKLAMA

Moterys Jaučiai turi lepinti savo venerišką prigimtį įvairiais prabangos dalykais – brangiais papuošalais, drabužiais, automobiliais ir kitais aplinkinių pavydą keliančiais daiktais. Visa tai daroma norint įtikti meilės ir grožio deivei ir sukelti Marso susidomėjimą. Kuometja žavimasi, Veneros duktė tampa visiškai abejinga seksui; tuo tarpu Jautis vyras niekuomet neatsisakys paragauti kūniškų malonumų. Šio ženklo žmonės, ir vyrai, ir moterys nepripažįsta ilgo ar juo labiau priverstinio lytinio susilaikymo.

Lytinio akto metu jie elgiasi impulsyviai ir, kadangi tai fiziškai stiprus ir ištvermingas ženklas, vieną lytinį aktą laiko nepakankamu. Turėdami keleto ženklų išorines savybes, Jaučiai – ir vyrai, ir moterys – apdovanoti grožiu ir patrauklumu.

Laukite tęsinio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų