• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AVINAS. Avinų aktyvumas pasireiškia ir sekso srityje. Šiuos žmones galima priskirti „karštakraujų“ kategorijai. Bet kadangi jų Ego niekuomet neleidžia visiškai užsimiršti – netgi pačiame erotinės aistros įkarštyje, – yra galimybė įsitraukti į tokius santykius, kuriuose nėra dvasinio pasitenkinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Skirtingai nuo Jaučio ir Skorpiono, mėgstančių gana ilgai trunkančius lytinius santykius, Avinas tai daro labai greitai; netgi antrąjį ar trečiąjį kartą jis išlaiko savo aistringumą ir gaivališkumą. Lytinio akto metu Avinas būna toks skubrus, kad jo partneris linkęs manyti, jog jis pajunta pasitenkinimą dar iki orgazmo.

REKLAMA

Šio ženklo vyrai savo emocijas lytinio akto metu paprastai išreiškia įvairiais šūksniais ir dejonėmis. O moterys, lytiškai susijaudinusios, dažniausiai pamiršta išauklėtai ledi būdingą elgseną ir dažniausiai imasi vyro vaidmens. „Avinai“ įpratę bendraudami rodyti savo iniciatyvą, o ginčuose – netgi agresiją. Toks elgesys jiems būdingas visur, tame tarpe ir lovoje.

Valdomi Marso šie kariai, ir vyrai, ir moterys patys išsiren ka sau partnerį, o po to jį „atakuoja“ – kartais kukliai ir laipsniškai, o kartais ir be atskiro įspėjimo. Kaip Avinas elgsis to ar kito lytinio akto metu, negali pasakyti niekas, nes aplamai neįmanoma nuspėti jo elgesio. Aišku tik viena – jie nori atrodyti agresyvūs, nori tapti nugalėtojais; o kaip atlieka šį vaidmenį ir kokie būna jų pastangų rezultatai, priklauso nuo planetų padėties individualiame kiekvieno Avino horoskope.

Laukite tęsinio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų