REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valio! Išpardavimas! Matai iškabą „Sale“ ir jau neri stačia galva į parduotuvę? Vadinasi, tu ne tik tikra moteris, bet ir veikiausiai esi gimusi po Mergelės ženklu. O jei lėkdama į parduotuvę dažnokai pamiršti namie piniginę, tavo ženklas – Vandenis. Kiekvienas Zodiako ženklas eina į parduotuvę savaip. Tad kaip gi?

REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Vos žvilgtelėjusi į vitriną po Avino ženklu gimusi mergina gali prisiminti, jog būtent to, kas puikuojasi vitrinoje, jai ir trūko iki pilnos laimės (nesvarbu, kad ji nė neketino eiti į parduotuvę ir ką nors pirkti). Tiesa, jau užėjusi į parduotuvę ji gali ilgam sustoti prie lentynų, žvelgdama į jas kaip tikras avinas į naujus vartus, ir ilgai rinktis, ko ji vis dėlto iš tikrųjų nori, nekreipdama dėmesio į pardavėjų siūlomą paslaugumą. Atidžiai viską apžiūrėjusi ir galiausiai nusprendusi, kuri prekė yra jai skirtoji, mergina Avinas gali ją pirkti nė nesimatavusi, o iš parduotuvės išeiti jau mūvėdama tuos naujuosius, ką tik įsigytuosius džinsus ar vilkėdama naują palaidinę. Tiesa, dar labiau tikėtina, kad grįžusi namo ir atidžiau apžiūrėjusi save veidrodyje ji vis dėlto susimąstys: „nejaugi negalėjau rasti ko nors geresnio?“

Patarimas Avinui: Neskubėk pirkti, negriebk pirmo patikusio daikto, pasižvalgyk, ką siūlo kitos parduotuvės, kad galutinai apsispręstum, ar tinkamą daiktą išsirinkai. Tada neteks apmaudžiai žiūrėti, kaip ties tokiais pačiais bateliais, kokius ką tik įsigijai už milžinišką kainą, kitoje parduotuvėje pardavėja klijuoja lipduką „- 30 %“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų