REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žydrūnė Jankauskienė

Lomiuose, tvarkant po gaisro nukentėjusią sodybą, staiga mirė viena iš darbininkių. Manoma, kad jai sustojo širdis. Moteris darbavosi pagal viešųjų darbų programą. Į Lomius ji Mažonų seniūnijos transportu buvo atvykusi iš Sungailiškių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informuoja apie pradėtą ikiteisminį tyrimą. Pareigūnai aiškinasi, kodėl mirė 1959 m. gimusi moteris. Sungailiškių gyventojos R.Ž. mirtis konstatuota Lomiuose, Bažnyčių gatvėje. Pirminiais duomenimis, ant mirusiosios kūno smurto žymių nepastebėta.

REKLAMA

Neoficialiais duomenimis, mirusioji viena išaugino tris sūnus: du – jau suaugę, vienas – dar nepilnametis. Pas medikus Sungailiškių gyventoja vengė lankytis. Mažonų seniūnas Jonas Samoška sako, kad darbas, kuris buvo paskirtas moteriai atlikti buvo lengvas.

–Nuo gaisro nukentėjusioje sodyboje dirbo ne ji viena. Tai buvo lengvi, moteriški darbai. Kiek man žinoma, moteriai bloga pasidarė po pietų pertraukos. Kažkas iš kolegių darė dirbtinį kvėpavimą, kvietė medikus, bet padėti jai jau niekas nebegalėjo, - sakė seniūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų