• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytoj Vilniuje vyks kompanijos „Google“ konferencija „Visada priekyje – interneto galimybės verslui 2014“, kurioje dalyvauja ir VšĮ „Versli Lietuva“. Renginio tikslas – atskleisti smulkių ir vidutinių įmonių atstovams, kokių dar galimybių jie neišnaudoja šiandien plėtodami savo verslą ir supažindinti su įrankiais bei būdais, padedančiais optimizuoti naudojamas reklamines priemones, sakoma viešosios įstaigos pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

„Pristatydami sėkmingų verslų pavyzdžius, kartu su dalyviais analizuodami jų veiksmus ir suteikdami praktinių žinių apie skaitmeninę rinkodarą, siekiame, kad smulkaus ir vidutinio verslo atstovai žinotų, kokius įrankius gali panaudoti savo verslo bei eksporto plėtrai. Mums svarbu, kad kuo daugiau verslininkų tikslingai išnaudotų tiek visas interneto teikiamas galimybes, tiek paramos verslui programas “, - teigia VšĮ „Versli Lietuva“ generalinis direktorius Mantas Nocius.

REKLAMA

Konferencijoje bus aptariama skaitmeninė rinkodara ir vartotojo elgsena, analizuojama, kaip nustatyti, kurie interneto rinkodaros kanalai duoda didžiausią grąžą ir apskaičiuoti slypintį potencialą. Renginio metu bus apžvelgiamos reklamos ir verslumo tendencijos Lietuvoje.

„Viena įdomiausių konferencijos temų bus atnaujinto „Consumer Barometer” tyrimo apie vartotojų elgseną internete pristatymas, kuriame jau antrą kartą įtrauktos ir Baltijos šalys – tikimės aktyvios diskusijos aptariant tyrimo rezultatų pokyčius Lietuvoje ir ką tai reiškia verslui. Taip pat džiaugiamės, kad dalyvaus 14 stipriausių „Google Partners” sertifikatu įvertintų reklamos agentūrų, kurios pristatys praktines atvejo studijas bei konsultuos konferencijos dalyvius“, - sako įmonės „Google“ verslo plėtros vadovas Baltijos šalims Vytautas Kubilius.

REKLAMA
REKLAMA

Paralelinėse sesijose bus skaitomi pagal verslininkų poreikius pritaikyti praktiniai pranešimai apie skaitmeninę rinkodarą ir jos panaudojimo būdus skirtinguose verslo pradžios bei plėtros etapuose. Pranešimus konferencijoje skaitys kompanijos „Google“ atstovai iš Airijos, Dublino, taip pat įvairių šalių padaliniuose dirbantys lietuviai, Lietuvos skaitmeninės reklamos agentūrų specialistai bei su VšĮ „Versli Lietuva“ bendradarbiaujantys sėkmingi verslininkai.

Renginyje dalyvaus apie 1500 verslininkų iš visos Lietuvos. 58 proc. į renginį užsiregistravusių verslų atstovų jau eksportuoja savo prekes ar paslaugas į kitas rinkas, penktadalis turi el. parduotuves ir jau naudojasi interneto teikiama galimybe parduoti savo produkciją.

Konferencija „Visada priekyje – interneto galimybės verslui 2014“ vyks lapkričio 27 d., ketvirtadienį, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ nuo 10 iki 16 val., sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų