• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Labiausiai šiandien trokšite pramogų, gražių pirkinių, gurmaniškų patiekalų. Arba to iš jūsų reikalaus vaikai, mylimas žmogus, o jums stigs pinigų, kad tai suteiktumėte. Tokiu atveju ši diena gali apkartinti jums nuotaiką.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nekokia diena sveikatai ir dalykiniams reikalams. Nors galbūt nuveiksite gana daug, galite padaryti klaidų. Pasistenkite nesukelti avarinės situacijos. Dėl tarnybinio romano galimas skandaliukas.

REKLAMA

Dvyniai Diena bus gana prieštaringa - pakilią nuotaiką keis liūdesys, vargins slegiantys prisiminimai arba nekokia savijauta. Toks nestabilumas turės įtakos bendravimui su artimaisiais. Gresia skyrybos ar krizė šeimoje.

Vėžys Būsite nusiteikę pramogauti bei lepinti vaikus, tačiau nebus taip linksma, kaip tikėjotės. Galbūt nuotaiką sudrums netikėtas nuostolis, vaikų ar partnerio kaprizai. Nekoks metas abejotiniems meilės nuotykiams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jei esate toli nuo namų, gali paaiškėti, kad adaptacija vyksta sunkiai - krinka sveikata, jums nepriimtinos yra naujos sąlygos ar pan. O jei kur nors planavote vykti ir tai nepavyko, tuomet savijautą blogins emocinis nepasitenkinimas.

Mergelė Būkite atsargūs bendraudami - neišpasakokite savo idėjų ir planų. Jūsų pašnekovai tyčia ar netyčia gali tapti aršiais konkurentais. Problemų gali kilti ir dėl savanaudiško partnerio, kurį laikote ar laikėte artimiausiu žmogumi.

Svarstyklės Jei turite pinigų ir jums sekasi, šiandien pasijusite populiarūs ir visiems reikalingi. Būkite išrankūs, nes aktyvus aplinkinių dėmesys, aistringas gerbėjų asistavimas gali turėti neigiamų padarinių. Gali būti, kad norima jumis pasinaudoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Būkite dėmesingi ir atsargūs, nes tikimybė suklysti yra gana didelė. Savo pasaulėžiūros akcentavimas tarp turinčių kitokias pažiūras gali virsti nemaloniu skandalu arba slapta priešprieša. Taip galite ilgam įgyti užsimaskavusį priešą.

Šaulys Venkite konfrontacijos su šeimos nariais bei pažįstamais. Nederamas ar ne laiku, ne vietoje pasakytas žodis, aštri emocinė reakcija gali sukelti kitų susierzinimą ir pasekmių šleifą. Rodykite pagarbą, susivaldykite, kad ir ką patys galvotumėte.

Ožiaragis Jums gali kilti ūpas nutraukti kažkokius ryšius ar sutartį, atsiriboti nuo kolektyvinių reikalų ir žmonių. Priežastis tikriausiai bus labai paprasta - negrąžinta skola, nenaudinga ar nuostolinga draugystė.

REKLAMA

Vandenis Pasijusite lyg sulėtintame filmo kadre, nes sunkiai prisiversite ką nors daryti, bendrauti. Kitiems gali atrodyti, kad jūs tyčia viską vilkinate, išsisukinėjate, nevykdote pažadų. Tačiau taip sustingsite tik tuo atveju, jei pasijusite įskaudinti.

Žuvys Prireiks santūrumo bendraujant su aplinkiniais. Suimkite save į rankas, kad neprasiveržtų negatyvios emocijos, pikti žodžiai, nes dėl jų kiltų rimtų problemų. Kažkuriam iš jūsų šeimos narių dabar sunku, tad derėtų labiau padėti, atjausti.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų