REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Didžiosios metų šventės jau visai ne už kalnų, o ir dovanų pirkimo maratonas netrukus prasidės. Kuo anksčiau suplanuosite ką šiemet dovanosite artimiesiems ir draugams, tuo mažiau rūpesčių turėsite prieš pat šventes!

REKLAMA
REKLAMA

1. Užsegamas šiltas šalis, megztas šalikas, pirštinės ar jų komplektas – jauki, žiemiška ir dažniausiai naudinga dovana kiekvienam.

REKLAMA

2. Baterija šildomi vidpadžiai – tai tiesiog puiki naujiena tinkanti tiems, kurie žiema mėgsta aktyviai leisti laiką lauke, arba tiesiog šala kojas. Labai praktiška ir naudinga!

3. Daugiafunkcinis nešiojamas kompiuterio staliukas – kompiuterio staliukai itin populiarūs, neprašausite dovanodami tokią dovaną bet kam, kas daug dirba kompiuteriu. Kas gi nenorėtų patogiai susirangyti lovoje ar fotelyje ir turėti tvirtą pagrindą kompiuteriui padėti!?

REKLAMA
REKLAMA

4. Šildantis turmalino diržas juosmeniui – puiki dovana tiems, kurie skundžiasi nugaros skausmais. Sveikatos priežiūros priemonės yra vienos naudingiausių dovanų.

5. Fotoaparato objektyvo formos puodelis – moderni, universali dovana kolegai, draugui, ar net mažai pažįstamam žmogui, pas kurį ketinate apsilankyti per šventes!

6. Modelino rinkinys su įrankiais –skatina vaikų kūrybiškumą, tinka vaikams iki 3 metų amžiaus.

7. Kalbantis katinas Tomas arba Žiurkėnas – tai mieli, šnekantys ar garsus atkartojantys žaisliniai gyvūnėliai, kurie pradžiugins kiekvieną vaikutį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Magnetinis konstruktorius vaikams – lavinamoji dovana, tinkanti vaikams nuo 3 metų amžiaus.

9. Masažinė nugaros atrama sėdynei – labai gera dovana draugams ir artimiesiems dirbantiems sėdimą darbą ar daug laiko praleidžiantiems automobilyje.

10. Kūno priežiūros rinkiniai ir prietaisai – nei vienai merginai ar moteriai tokių daiktų nebuvo per daug! Vyrams tai aktualu rečiau, bet taip pat naudinga.

11. Kalėdų senelio apsilankymas namuose – net ir tokia paslauga galite pasirūpinti iš anksto, jeigu nėra kam pasipuošti Kalėdų Senelio kostiumu ir įteikti dovanas!

12. Saldumynai – idealus priedas dovanų dėžutėje, juk skanėstai kelia nuotaiką!

Dar daugiau dovanų idėjų galite rasti čia: http://www.dovanasau.lt/dovanu-idejos Pradžiuginkite kiekvieną! Net ir nedidelės dovanėlės suteikia daug džiaugsmo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų