• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dvejojate, iš kurio sektoriaus patogiau stebėti Kauno „Žalgirio“ namų rungtynes? Nuo šiol išsirinkti mėgstamiausią vietą ir susipažinti su „Žalgirio“ arena galima naujai sukurtame virtualiame ture.

REKLAMA
REKLAMA

Visą areną apimančios panoraminės nuotraukos leidžia virtualaus turo vartotojui išbandyti matomumą iš kiekvieno pirmojo ir trečiojo aukštų sektoriaus.

REKLAMA

„Norėjome parodyti, kad visos „Žalgirio“ arenos vietos yra patogios stebėti krepšinio rungtynes. Dabar žiūrovai galės įsitikinti, kad aikštė puikiai matosi iš visų arenos pusių. Be to, vienu metu jie galės palyginti vietas net iš 4 pasirinktų sektorių. Tai leis jiems priimti geriausią sprendimą įsigyjant bilietus. Ateityje virtualų turą pritaikysime ir „Žalgirio“ arenoje vykstančių koncertų salėms“, - sakė „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė. Iš viso buvo padarytos 78 panoraminės nuotraukos, leidžiančios pažvelgti į aikštę iš įvairiausių arenos vietų. Kiekviename taške galima pilnai apsižvalgyti aplinkui, tai yra peržiūrėti aplinką 360 laipsnių kampu.

REKLAMA
REKLAMA

Vienu metu vartotojas gali pasirinkti vaizdus iš keturių skirtingų sektorių ir juos palyginti savo ekrane. Šalia kiekvieno vaizdo atsiras ir informacinė lentelė su to sektoriaus orientacinėmis bilietų kainomis į Eurolygos ar Lietuvos krepšinio lygos rungtynes.

Šis virtualus turas sukurtas naudojant naujausias saitynų technologijas, todėl arenos vaizdus galima peržiūrėti daugybėje įrenginių: įvairių gamintojų kompiuteriuose, išmaniuose telefonuose bei planšetiniuose kompiuteriuose, o taip pat kai kuriuose išmaniuosiuose televizoriuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kuriant virtualų turą panaudota daugelio priartinimo lygių paveikslų struktūra, todėl vaizdas gerai atrodys daugelyje įrenginių, o priartinant bus užkraunami atitinkamo detalumo vaizdai.

Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių savininkai po „Žalgirio“ areną galės pasižvalgyti išnaudodami giroskopą – ekrane bus matoma ta arenos vieta, į kurią pasuktas turimas įrenginys.

„Žalgirio“ arenos virtualų turą galima rasti adresu: http://www.zalgiris.lt/virtualusturas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų