REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 LRT Radijo laida „Ryto garsai“, LRT.lt

Valdančiojoje koalicijoje esanti Darbo partija Vilniuje renkasi į suvažiavimą, kuriame bus tvirtinami partijos kandidatai į merus. Pasak partijos rinkimų štabo vadovo Vytauto Gapšio, tikimasi, kad kovo 1 d. vyksiantys savivaldybių tarybų rinkimai, kuriuose pirmą kartą merai renkami tiesiogiai, bus sąžiningesni, o Darbo partija per visą Lietuvą turės daugiau nei dešimt merų.

REKLAMA
REKLAMA

„Planuojame turėti daugiau nei dešimt merų per visą Lietuvą ir, žiūrint į mūsų kandidatų sąrašą, jų pasirodymą ankstesniuose rinkimuose, tiek savivaldos, tiek Seimo rinkimuose, mes manome, kad tai yra labai realus rezultatas“, – interviu LRT Radijo laidai „Ryto garsai“ sako V. Gapšys.

REKLAMA

Pastaruosiuose rinkimuose į Seimą Darbo partija laimėjo 29 vietas. Prieš tai vykusiuose savivaldos rinkimuose jos delegatai gavo 165 vietas.

Šeštadienį vyksiančiame suvažiavime planuojama pristatyti per 50 partijos keliamų kandidatų į miestų ir rajonų merus.

„Gyventojai patys nuspręs, kas turi būti meras […]. Aš tikiu, kad šie rinkimai bus sykiu ir sąžiningesni, nes gyventojai galės tiesiogiai išreikšti savo valią“, – teigia V. Gapšys.

Šeštadienio vakarą taip pat turėtų paaiškėti, kuris iš penkių Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) iškeltų pretendentų taps kandidatu į sostinės merus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų