REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alvydas Žabolis: geras verslas turi būti visuomeniškas

Žinių radijas

 Verslauti dar studijų metais pradėjęs, dabar finansininkas, investicinės bankininkystės specialistas, bendrovės „Žabolis ir partneriai“ steigėjas ir vadovas Alvydas Žabolis „Žinių radijui“ sakė, jog geras verslas turi būti visuomeniškas.

REKLAMA
REKLAMA

„Praėjo 20 metų kai verslininkai pradėjo savo karjerą ir per 20 metų atėjo supratimas, kad neužtenka suktis tik savo versle, neužtenka turėti tik tai, kas pas tave kieme. Nepakanka net savo šeimos, būtina išeiti už savo vartų. Turi plačiau pažiūrėti, nes neįmanoma sukurti gerovės tik tai sau, nes tokia gerovė yra per daug trapi. Negalima būti laimingam pačiam, kai kiti aplinkui nelaimingi. Gerovė galima tik gerovės visuomenėje. Tai aš neabejoju, kad su metais versle atėjo tas supratimas“,- kalbėjo A.Žabolis.

REKLAMA

Pasak jo, geras verslininkas turi ryžtis keisti užburtą ratą.

„Jeigu mes žiūrėsime į kiekvieną problemą kaip į užburtą ratą, tai verslo nepadarysime. Verslas padaromas, kai verslininkas priima sprendimą – va yra užburtas ratas ir aš jį pakeisiu. Aš neabejoju, kad mes pakeisime tai. Mums tiesiog reikia pasakyti, kad darbuotojai yra svarbūs ir tai jau yra pirmas žingsnis versle“,- teigė A.Žabolis.

Jo teigimu, be verslumo jam į priekį visada padėjo ir tai, jog jis niekada verslo nedarė vienas.

„Aš neįsivaizduoju kaip verslą reikia kurti vienam. Ir dabar mes dirbame 7 partneriai ir mano balsas nėra stipresnis už kitų. Man padėjo per šituos visus verslus, ar sunkiomis dienomis tai, kad visada turėjau bendraminčių“,- pasakojo A.Žabolis.

Parengė Monika Burvytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų