REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Septintajame NKL ture Raseinių „Rasų“ (3/4) ir Vilniaus „Perlo-MRU“ (6/1) komandoms sužaidus du kėlinius svečių aukštaūgis Antanas Udras savo sąskaitoje turėjo 19 taškų ir 13 atkovotų kamuolių, o jo komanda – saugią persvarą (41:48).

REKLAMA
REKLAMA

Antroje rungtynių pusėje viskas apsivertė aukštyn kojomis. Po Gedimino Butkaus perdavimų taškus rinko raseiniškis Valdemaras Savostjanovas, įsibėgėjo Giedrius Kurtinaitis ir ketvirtojo kėlinio pabaigoje komandas teskyrė vienas metimas (86:88).

REKLAMA

Vis dėlto rungtynių pabaigą sėkmingiau sužaidė svečiai iš Vilniaus, kuriems Tadas Rinkūnas ir Edvinas Jezukevičius baudų metimais įtvirtino pergalę - 88:95.

Puikiai šiose rungtynėse žaidė „Perlo-MRU“ aukštaūgiai A. Udras ir E. Jezukevičius. Pirmasis pelnė 26 taškus ir atkovojo 20 kamuolių ir surinko 45 naudingumo balus (geriausi asmeniniai sezono rezultatai), antrasis pridėjo 22 taškus ir po lenta sugriebė 6 atšokusius kamuolius. Tadas Rinkūnas įmetė 19 taškų, Dominyko Domarko sąskaitoje – 9 taškai ir 9 rezultatyvūs perdavimai.

REKLAMA
REKLAMA

„Rasų“ ekipoje išsiskyrė V. Savostjanovas – 26 taškai, 8 atkovoti kamuoliai. 15 taškų pelnė Karolis Guščikas, 12 – Giedrius Kurtinaitis, po 11 – Justas Petkevičius ir Gediminas Butkus (11 rez. per.).

Kitų NKL rungtynių rezultatai:

Joniškio „Delikatesas“ – „Šilutė“ 75:73

Kauno „JAZZ-Diremta“ – Kauno „Žalgiris-2“ 65:82

Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis“ – Šakių „Zanavykas“ 82:78

„Trakai“ – Jonavos „Petrochema“ 57:58

Molėtų „Ežerūnas-Karys“ – Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ 65:72

„Palanga“ – „Vilnius“ 68:75

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų