REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„LG Electronics“ (LG) išmanusis laikrodis „G Watch R“ jau netrukus pasirodys prekyboje Europoje bei kitose pasaulio regionuose, pranešė bendrovės atstovai. Pasak jų, dėvimos elektronikos kategorijai priklausantis įrenginys veiks su „Android wear“ operacine sistema, bus suderintas su išmaniaisiais telefonais, padės stebėti savijautą sportuojant.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad pirmą kartą pristatytas „IFA 2014“ parodoje, „LG G Watch R“ yra pirmasis pasaulyje laikrodis su apskritu plastikiniu OLED (P-OLED) ekranu. Jį supa patvarus nerūdijančio metalo rėmelis. Gamintojų teigimu, 1,3 colių ekrane vaizdas išliks ryškus net esant ryškiai saulės šviesai ir žiūrint iš bet kurio kampo. Laikrodžio atsparumas yra IP67 (angl. Ingress Protection Rating) klasės, todėl gali veikti iki 30 minučių po vandeniu, 1 metro gylyje. Taip pat jis atsparus dulkėms.

REKLAMA

„G Watch R bus stilingesnis, patrauklesnis akiai, lyginant su pirmtaku „G Watch“. Be dailios išvaizdos, naujasis laikrodis pasižymės modernia technine charakteristika, turės kasdieniniame gyvenime pritaikomas funkcijas. Visa tai LG įsipareigoja suteikti kiekviename savo gaminyje“, – sako dr. Jong-seok Parkas, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

„LG G Watch R“ turi 410 mAh bateriją, kaip ir pirmtakas „G Watch“, veikia su 1,2 GHz „Snapdragon 400“ procesoriumi, turi 4 GB operatyviosios ir 512 MB darbinės atminties.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad laikrodžio savininkai gali pasirinkti vieną iš šešių ekrano užsklandų, taip pat energiją tausoti padedantį aplinkos režimą. Pagal asmeninius poreikius jam pritaikytas keičiamas 22 mm odos dirželis.

Techninės „G3 Screen“ specifikacijos: Procesorius: 1,2 GHz „Qualcomm Snapdragon 400“ Ekranas: 1,3 colių P-OLED (320 x 320) Atmintis: 4 GB eMMC/ 512MB RAM Kamera: galinė 13 MP OIS+/ priekinė 2,1 MP Baterija: 410 mAh Operacinė sistema: „Android wear" (suderintas su „Android 4.3“ ir naujesnę versiją turinčiais išmaniaisiais telefonais) Davikliai: 9-Axis (giroskopas / akcelerometras/ kompasas), barometras, PPG (širdies ritmo matuoklis) Spalvos: juoda Kita: atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų