• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Konekesko Lietuva“ dar arčiau klientų

Šalia Šiaulių miesto, Ginkūnuose, praėjusį penktadienį atidarytas naujas bendrovės „Konekesko Lietuva“ prekybos ir serviso centras, kuriame šiauliečiai ir aplinkinių rajonų žemdirbiai galės greitai gauti atsarginių dalių, remontuoti techniką ar įsigyti naujos. Lietuvoje tai bus penktas šios įmonės, siekiančios kuo kokybiškiau ir sparčiau aptarnauti savo klientus, padalinys.

Šalia Šiaulių miesto, Ginkūnuose, praėjusį penktadienį atidarytas naujas bendrovės „Konekesko Lietuva“ prekybos ir serviso centras, kuriame šiauliečiai ir aplinkinių rajonų žemdirbiai galės greitai gauti atsarginių dalių, remontuoti techniką ar įsigyti naujos. Lietuvoje tai bus penktas šios įmonės, siekiančios kuo kokybiškiau ir sparčiau aptarnauti savo klientus, padalinys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dėkojo žemdirbiams

Į naujo centro atidarymo šventę buvo pakviesti žemdirbiai, atvyko vienas iš „Konekesko“ vadovų iš Suomijos, taip pat atstovai iš garsių kompanijų „Class“ ir „Lemken“. „Atidarydami naują centrą Šiauliuose, pirmiausia galvojome apie savo klientus, kad jiems būtų greičiau ir patogiau gauti reikiamas paslaugas. Tad ir šiandien čia jūs esate mums svarbiausi“, – dėkodama susirinkusiesiems už bendradarbiavimą sakė „Konekesko Lietuva“ generalinė direktorė Lina Morkūnaitė.

REKLAMA

Kreipdamasis į žemdirbius, „Konekesko“ Žemės ūkio technikos direktorius Suomijai ir Baltijos šalims Juka Kelto (Jukka Keltto) pabrėžė, kad Lietuva – viena iš svarbiausių „Konekesko“ rinkų. Ši įmonių grupė yra 8 pasaulio šalyse veikiančios Suomijos korporacijos „Kesko“ dalis. J.Kelto pastebėjo, kad kitąmet 75 metų veiklos sukaktį švęsianti „Kesko“ – akcijų biržoje aukštai kotiruojama kompanija, kurios metinė apyvarta – 10 mlrd. eurų. O „Konekesko“, turinti dukterines įmones visose Baltijos šalyse, yra viena iš pirmaujančių technikos pardavimo įmonių, kurios metinė apyvarta – per 300 mln. eurų, joje dirba 450 darbuotojų. Jis priminė ir svarbiausias kompanijos vertybes, kuriomis remiantis organizuojama veikla, tai – siekis viršyti klientų lūkesčius, būti geriausia savo srityje, sukurti gerą darbo atmosferą ir būti socialiai atsakinga.

REKLAMA
REKLAMA

Laukia ir senų, ir naujų klientų

Jau 13 metų mūsų šalyje veikiančios „Konekesko Lietuva“ darbo principus vertina klientai. „Jau šiandien, atidarymo dieną, nuo ryto važiavo žemdirbiai įsigyti atsarginių dalių. Neabejojame, kad centrui seksis. Juk šiame derlingų žemių krašte yra daug stiprių ūkininkų ir bendrovių, kurių ūkiuose dirbama iš mūsų kompanijos įsigyta technika ir padargais. Tai, kad dabar prekybos ir aptarnavimo padalinys bus arčiau mūsų klientų, leis jiems sutaupyti ir laiko, ir lėšų“, – sakė ne tik senų, bet ir naujų klientų iš Šiaulių, Telšių, Kelmės, Mažeikių, Naujosios Akmenės, Plungės, Joniškio, Pakruojo, Radviliškio ir kitų rajonų laukiantis „Konekesko Lietuva“ Žemės ūkio technikos ir įrangos departamento direktorius Virginijus Apšega.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiaulių pašonėje atidarytame „Konekesko Lietuva“ padalinyje žemdirbiai, miško savininkai, kelininkai ir kiti klientai galės ne tik įsigyti atsarginių dalių bei remontuoti techniką, bet ir pasidairyti naujų mašinų. Juk „Konekesko Lietuva“ parduoda pasaulyje garsių kompanijų techniką ir padargus. Iš šios įmonės į didelius ir mažus ūkius išvažiuoja pripažinti ir mūsų rinkoje lyderiaujantys įvairių modelių „Claas“ kombainai, kasmet vis labiau populiarėjantys šios firmos traktoriai, taip pat „Massey Ferguson“ traktoriai, vokiečių firmos „Lemken“ žemės dirbimo bei sėjos technika ir kitų gamintojų mašinos.

REKLAMA

Įvertino „Kobelco“ ekskavatorius

„Konekesko Lietuva“ turi ką pasiūlyti ir miško savininkams, kelininkams, statybų, komunalinėms įmonėms. Bendrovės Statybinės technikos departamento direktorius Giedrius Cicėnas įsitikinęs, kad ir šie klientai greitai įvertins, kad „Konekesko“ dukterinės įmonės plėtra jiems naudinga. „Sakoma, kad pirmąją techniką parduoda pardavėjas, o antrąją pirkėjas pasirenka dėl gero ir patogaus aptarnavimo. Tikimės, kad, būdami greitesni ir efektyvesni, pritrauksime ir naujų klientų“, – sakė G.Cicėnas, pasiruošęs sutikti daugiau pirkėjų.

REKLAMA

Šiemet „Konekesko Lietuva“ rinkoje sublizgėjo japoniškais vikšriniais ekskavatoriais „Kobelco“. Tai – šių metų naujovė. Tiesa, G.Cicėnas priminė, kad šiais ekskavatoriais jie prekiavo prieš 13 metų. Tačiau vėliau jų Europoje neliko. Šiemet „Konekesko“ vėl pasiūlė klientų gerai įvertintos „Kobelco“ technikos.

„Per 9 šių metų mėnesius jau pardavėme 5 vienetus ir užėmėme beveik penktadalį rinkos. Iki metų galo bus parduoti dar 2–3 ekskavatoriai. Turint omenyje atsargų lietuvių požiūrį į naujus produktus, tai – didelis pasiekimas, pranokęs mūsų lūkesčius. Vos pardavę pirmuosius „Kobelco“, iš pirkėjų sulaukėme daug gerų atsiliepimų. Jie džiaugėsi, kad ši japoniška technika labai kokybiška ir sunaudoja mažai degalų“, – pasakojo G.Cicėnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Konekesko Lietuva“ prekiauja Suomijos firmos „Ponsse“, vienos iš pirmaujančių pasaulio miškų mašinų gamintojos, technika, japonų kompanijos „Kubota“ statybine ir komunaline technika, kelių statybos mašinomis „Dynapac“, krovos technika „Sennebogen“, „Grove“ kranais ir kt.

Be Šiauliuose atidaryto naujos technikos bei atsarginių dalių prekybos ir serviso padalinio, bendrovės „Konekesko Lietuva“ centrų yra ir Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Klaipėdoje. Techninės priežiūros pagalbą visoje šalyje teikia ir keliasdešimt mobiliųjų serviso brigadų. Kaip užsiminė generalinė direktorė L.Morkūnaitė, tai – ne paskutinis suplanuotas bendrovės, siekiančios būti arčiau klientų, plėtros žingsnis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų