REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mažeikiuose pasieniečiams įkliuvo du vietiniai gyventojai, kurie praeiviams siūlė įsigyti užtaisytą medžioklinį lygiavamzdį šautuvą ir, įtariama, vogtų daiktų. Abu vyrus Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai uždarė į areštinę.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį vakare VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Specialiosios paskirties užkardos pareigūnai prie vienos Mažeikių parduotuvės sulaikė 21-erių ir 23-ejų metų šio miesto gyventojus. Jie čia pat praeiviams bandė parduoti du motorinius pjūklus, kampinį šlifuoklį, elektrinį oblių, vibracinį siurblį ir medžioklei skirtą šaunamąjį ginklą. Lygiavamzdis šautuvas buvo užtaisytas trimis šoviniais. Įtariama, kad mažeikiškių praeiviams siūlyti įrankiai gali būti vogti.

REKLAMA

Dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis VSAT Pakrančių apsaugos rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 5 metų.

Sulaikytuosius pasieniečiai uždarė į Šiaulių areštinę. Jų turėti daiktai saugomi Pakrančių apsaugos rinktinės Zoknių užkardoje. Šaunamojo ginklo markė ir numeris nustatinėjami.

VSAT

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų