REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Dirbkite negailėdami jėgų, ir tai lems geras permainas. Tinka susitikti su būsimu darbdaviu, pereiti į naują darbovietę ar pasirašyti naują darbo sutartį. Galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų, tik neskubėkite jų priimti, kol nesužinosite visų jums keliamų sąlygų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Geras laikas ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą. Bet labiausiai pasistenkite suprasti, įvertinti savo sutuoktinį, tai padės išspręsti bendravimo nesklandumus.

REKLAMA

Dvyniai Tinka spręsti finansines problemas – palanku skolintis ar imti kreditą. Galima aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina, – tai geras laikas išsakyti viską, kas susikaupė.

Vėžys Gera diena kelionėms, viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais, tvarkyti reikalus su aukštais, įtakingais asmenimis. Ypač vakaras bus puikus, romantiškas – praleiskite jį su tais, kuriuos mylite.

Liūtas Svarbus metas: pasijusite vertinami, gerbiami ir mylimi. Iki pietų naudinga pasišnekėti su vadovu apie jūsų uždarbį, pareikalauti to, kas jums priklauso, ar pasiūlyti ką nors nauja.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Sėkminga diena: ateina gerasis persilaužimas. Pats laikas (geriausia iki pietų) paprašyti įtakingų asmenų pagalbos, taip pat užmegzti reikalingų pažinčių.

Svarstyklės Patartina daryti tik tai, kas malonu ir patinka. Kita vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranka į svarbų reikalą, palikdami jį likimo valiai, aplinkiniai, vadovas, jūsų partneriai ims ir padarys tai, ko jums reikia.

Skorpionas Naudinga diena: sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte jums svarbų reikalą, priverstumėte partnerius ir sutuoktinį įvykdyti duotus įsipareigojimus. Tai puiki diena susitikimams su naujais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Iki pietų puiki proga spręsti finansines problemas, pasirašyti sandorius, tvarkyti turto reikalus. Tačiau tai ir jėgų bei sveikatos atgavimo metas – labiau susirūpinkite savimi. Nešykštėkite laiko ir pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui.

Ožiaragis Geras laikas įvairiems susitikimams, kelionėms – gauti pasiūlymai bus perspektyvūs. Iki pietų verta tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Galima ir netikėta romantiška pažintis.

Vandenis Geriausias metas iki pietų, kai verta tvarkyti svarbius reikalus. Bet nepersidirbkite, imkitės tik būtiniausių darbų, taupykite jėgas. Palanku užsiimti nekilnojamojo turto reikalais, spręsti skolų, investicijų problemas.

Žuvys Netikėtos sėkmės metas! Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus ir pinigus. Verta imtis sunkiai įveikiamų ar atidėtų darbų, naudinga susitikti su asmenimis, galinčiais padėti išspręsti susikaupusias problemas.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų