REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmą kartą per daugiau nei keturis metus LeBronas Jamesas vėl įžengė į „Quicken Loans“ areną kaip „Cleveland Cavaliers“ komandos narys. Trečiadienį treniruočių pobūdžio rungtynėse čia jį pasveikino sausakimšai susirinkę sirgaliai.

REKLAMA
REKLAMA

„Reakcija – puiki. Sirgaliai – nuostabūs“, - espn.com kalbėjo L. Jamesas. Penktą treniruočių dieną vietoj įprastos rutinos, kaip ir kasmet, sirgaliai turi progą pažiūrėti treniruočių pobūdžio rungtynes. Atrodė, kad vyksta reguliaraus sezono rungtynės, nes visi bilietai, kurie į šias rungtynes buvo už dyką, buvo išgraibstyti. Dvikovą arenoje stebėjo 16 tūkst. 723 žiūrovai.

REKLAMA

„Sirgaliai čia visuomet buvo nuostabūs, net ir tuomet, kai čia manęs nebuvo“, - teigė grįžęs Karalius Jamesas. Daugybė sirgalių rankose laikė plakatus su užrašu „Sveikas sugrįžęs namo“.

„Tikrai nenustebino tai, kaip buvo sutiktas L. Jamesas. Dėl dviejų priežasčių, - kalbėjo „Cavaliers“ strategas Davidas Blattas. – Pirma – dėl ypatingų čia gyvenančių žmonių, ir antra – kaip L. Jamesas grįžo“.

REKLAMA
REKLAMA

Sirgaliai „užsivedę“ – jų eilės driekėsi prie arenos likus kelioms valandoms iki rungtynių pradžios, visur švysčiojo 23 numeriu pažymėti Jameso marškinėliai. Abejonių nekelia – sirgaliai čia išties ištroškę pergalių ir gražaus žaidimo. Didysis „Cavs“ trejetas L. Jamesas, Kyrie Irvingas ir Kevinas Love'as tikrai tai galės jiems suteikti.

K. Love'as ir K. Irvingo bei L. Jameso „bombos“ tiesioginiame eteryje

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų