REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Jei sulauksite ugningų meilės prisipažinimų, kitokių rimtų pasiūlymų, nepameskite galvos, neskubėkite nei sutikti, nei atstumti. Vis dėlto seni draugai gali padėti.

 Avinas Jei sulauksite ugningų meilės prisipažinimų, kitokių rimtų pasiūlymų, nepameskite galvos, neskubėkite nei sutikti, nei atstumti. Vis dėlto seni draugai gali padėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nesusipratimų, kvailų ginčų ir klaidų metas. Būkite atidūs pasirašydami dokumentus, vairuodami automobilį. Pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus.

REKLAMA

Dvyniai Kraštutinumų, kaip ir iliuzijų, venkite – galite neteisingai įvertinti santykius su sutuoktiniu, nesuvokti, kas jūsų tikrieji priešai, kas jumis naudojasi. Nepriimkite svarbių karjeros sprendimų: pritrūks objektyvios informacijos.

Vėžys Trauks pavojai, avantiūros, jus bus nesunku įtraukti į svetimas problemas. Pasistenkite neįsivelti į konfliktus, užimkite taikdario pozicijas.

Liūtas Prisiminkite praeities pamokas – aptiksite visai neblogą išeitį. Netvarkykite reikalų, susijusių su užsieniečiais, dideliu turtu, stambiais pinigais. Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei. Neskubėkite pykti ant mylimo žmogaus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Tvarkykite svarbius dalykinius reikalus, tik apdairiau vertinkite gaunamą informaciją. Venkite sukelti įtampą šeimoje – ginčai greitai įsižiebs ir ilgam užnuodys namų atmosferą.

Svarstyklės Neplanuotos finansinės kliūtys, netikėtos problemos su partneriais ar vadovybe, bet jūs sutiksite galinčių jums pagelbėti. Mažiau paisykite gandų ir naujienų.

Skorpionas Esate išsekę. Geriausia atsiriboti nuo viso pasaulio ir ramiai ilsėtis. Nereaguokite į provokacijas, ypač finansų ir širdies reikalų srityse.

Šaulys Nebūkite tikri, kad viską žinote, kad jums viskas suprantama. Nuojauta taip pat gali apgauti, o seni draugai suklaidinti. Nerizikuokite savo reputacija tvarkydami verslo, finansinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Dvilypis metas: lyg ir viskas ramu, taiku, stabilu, patikima, bet ne tas žodis, neteisingas veiksmas, ir viskas griūva. Pavojinga aiškintis santykius su darbdaviu, tėvais, klientais.

Vandenis Neskubėkite apsispręsti: stigs teisingos informacijos ir objektyvumo. Galite būti suklaidinti ne tik sąmoningai, bet ir netyčia, tad tikrinkite informaciją, gautą net iš patikimų šaltinių, draugų, giminaičių.

Žuvys Ne viskas klostysis taip, kaip norėsis – jūsų iniciatyva vienaip ar kitaip bus apribota, būsite priversti paklusti kitų valiai. Būkite apdairesni vairuodami.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų