• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Likus dviem savaitėms iki 2016 metų Europos futbolo čempionato atrankos rungtynių namie Lietuvos rinktinė skelbia akciją „Atnešk savo širdį“, kuria tikisi sutelkti sirgalius ir justi jų paramą stadione. „Tik kartu galime kažko pasiekti“, - tikino Lietuvos futbolo rinktinės strategas Igoris Pankratjevas.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos radijo ir televizijos būstinėje ketvirtadienį specialioje spaudos konferencijoje buvo pristatyta kampanija „Atnešk savo širdį“. Visa tai dėl vieno tikslo – tik vieningi galime pasiekti tikslą – patekti į UEFA Euro 2016 finalinį etapą.

REKLAMA

„Nesvarbu ar esi prisiekęs fanas ar tiesiog paprastas žiūrovas. Nesvarbu, ar tu iš tiesų supranti, kas yra nuošalė. Laikas atėjo. Tu privalai būti stadione su savo komanda. Nes tu esi jos dalis. Ateik į stadioną ir atiduok viską. Dainuok, raudok, skanduok kartu su tauta“, - tokiais žodžiais kreipiamasi į Lietuvos žmones.

„Ne tik futbolo sirgaliai, bet ir jauna komanda išsiilgusi pergalių. Visi žais ir atiduos aikštėje savo širdį“, - tvirtino treneris I. Pankratjevas. Lietuvos rinktinės gynėjas Georgas Freidgeimas jam antrino: „Esu žaidėjas, todėl mano darbas žaisti, o ne kalbėti. Galiu garantuoti, kad atiduosime visas jėgas ir kartu pasieksime skambių pergalių.“

REKLAMA
REKLAMA

Euro 2016 turnyro atranką pergale dvikovoje su San Marinu 2:0 pradėjusi Lietuvos futbolo rinktinė kitas dvejas rungtynes žais Lietuvoje. Spalio 9 dieną lietuvių laukia rungtynės su estais, o spalio 12 dieną – su slovėnais.

Abi dvikovas iš LFF stadiono transliuos Lietuvos televizija. Kaip sakė LRT generalinio direktoriaus pavaduotojas Rimvydas Paleckis, pasaulio krepšinio čempionato reitingai buvo tik kiek didesni nei pasaulio futbolo pirmenybių.

„Lietuva turi savo futbolo auditoriją. Įsivaizduokite, kas būtų, jei tame pasaulio ar Europos čempionate žaistų ir Lietuvos futbolo rinktinė. Ji būtų tikrai didesnė nei krepšinio, todėl visų mūsų uždavinys padėti patekti Lietuvos futbolo rinktinei gal pirmiausiai į Europos čempionatą“, - teigė jis.

Lietuvos futbolo federacija dovanojo milžinišką tortą ir pademonstravo sirgalių marškinėlius, kuriuos puikuojasi širdis ir užrašas „Atnešk savo širdį Lietuvos futbolo rinktinei“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų