REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Pavojingas laikas – venkite konfliktų su mylimu žmogumi ir vaikais. Netinkamas laikas išgyventi, kad ne viską pasiekėte.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Kritinis metas, tad neskubėkite sakyti „op” – apsigausite. Susitikite su tikru draugu.

REKLAMA

Dvyniai Gresia vidinis konfliktas, kurį labiau gali paskatinti problemos namuose nei darbe. Nesiimkite sunkių, atsakingų darbų. Pasistenkite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo.

Vėžys Šios dienos žaidimai pikti, nesiduokite į juos įtraukiami. Pavojų menkai jausite, tad galite ryžtis pavojingai avantiūrai.

Liūtas Įprastiems dalykams, veiksmams skirkite daugiau laiko nei paprastai ir nieko neplanuokite – jūsų laukia netikėtumai, gresia įvairios nuo jūsų nepriklausančios kliūtys.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nepervertinkite savo galimybių. Nesmerkite ir nemenkinkite kitų. Mąstykite, ką ir kaip reikia keisti.

Svarstyklės Sunkus laikas. Nepanikuokite, kad ir ką sužinotumėte. Galimos priverstinės išlaidos tiek dėl netikėtos baudos, tiek dėl artimųjų ar giminaičių problemų.

Skorpionas Aplinkiniai jus itin vertins, bet, kad ir kokie kilnūs būtų tikslai, neskubėkite atskleisti aplinkiniams savo nuomonės. Būkite apdairesni su užsieniečiais.

Šaulys Tai, kas dabar pasirodys svarbu, vėliau nepasiteisins. Neskubėkite įsipareigoti dėl dalykinių reikalų. Gali tekti kovoti už darbo vietą, aukštesnes pareigas – tik dėl to nesivelkite į intrigas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Ši diena gali parodyti, kurie draugai su jumis, o kurie prieš. Mažiau planuokite, žadėkite ir nesidalinkite savais sumanymais.

Vandenis Pavojinga diena. Nesiimkite jokių reikalų tvarkymo. Nesivelkite į intrigas. Nerizikuokite vairuodami.

Žuvys Venkite prisiimti atsakomybę nepagalvoję. Už neapgalvotą tarpininkavimą anksčiau šiandien gali tekti atsakyti. Mokėkite saugoti savo gerą vardą.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų