REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internete ir toliau pasirodo vaizdo klipai, kurie demonstruoja darbo su nauja operacine sistema „Windows Treshold“ ypatumus. Pastarosios pažintinė versija turėtų būti anonsuota rugsėjo 30 d.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę buvo publikuotos darbastalio nuotraukos ir vienas vaizdo klipas, kuriame daug dėmesio buvo skirta naujojo „Start“ meniu funkcionalumui. Šį kartą tinklalapio „Winfuture.de“ autoriai akcentavo virtualius darbastalius.

REKLAMA

Virtualių darbastalių piktograma bus patalpinta užduočių juostoje į dešinę nuo „Start“ meniu ir naujo paieškos laukelio. Paspaudus piktogramą, apatinėje ekrano dalyje atsiranda darbastalių sąrašas, leidžiantis sukurti naujus ir uždaryti senus, taip pat persijungti tarp jų.

Vaizdo klipe parodyta, kaip pridėti keletą darbastalių, tačiau šiuo metu nežinoma, ar jų skaičius galutinėje versijoje bus apribotas. Priminsime, kad panaši galimybė jau seniai egzistuoja „Linux“ ir „Mac OS X“ operacinėse sistemose, taigi nauja „Microsoft“ operacinė sistema išlieka besivejančių pozicijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų