REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jau šį sekmadienį kauniečių ir Kauno svečių laukia D1Sport komandos tradicinėje vietoje organizuojamas „DRIFTO FESTAS“. Prekybos miestelyje URMAS vyks ketvirtasis Battery Driftingo pirmenybių etapas. Likus kelioms dienoms iki renginio pilotų registracija baigta, o tai reiškia, kad žiūrovų laukia net 35 pilotai kurie nusiteikę kovoti dėl pirmosios vietos, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Dalyvaus labai stipūs pilotai, tokie kaip: Andrius Vasiliauskas (Lietuvos Driftingo čempionato Driftingo karalius), Andrius Čibirka (D1Sport Driftingo Čempionato karalius) Timas Simniška vairuojantis įspūdinga žaliąjį LEXUS SC bolidą ir nemažai svečiu iš Latvijos.

REKLAMA

Kuo ypatingas šis renginys? Tai juk visa diena drifto ir nauja trasos konfigūracija, kuri driekiasi tarp dviejų betoninių sienų. Labai tikėtina, jog čia žiūrovai bus pamaloninti tuo, kad „bus kraujo“... Jau senokai pastebėta intencija, kad žiūrovus nemažiau džiugina skylantys bolidų bamperiai ir skraidančios plastmasės. Labiausiai „užsidegusiems“ žiūrovams bus suteikta galimybė gauti dar didesnę adrenalino dozę – „DRIFT TAXI“.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dar svarstai ar tikrai šis renginys bus toks geras? Turimais duomenimis, atvyksta nemažai dalyvių iš kaimyninės Latvijos... „šitie broliukai tai pavaro“. Nesenai norą varžytis pareiškė ir Latvijos drifto karalienė – Kristine Stanevica. Dėl vietos stygiaus techninėje zonoje, varžybų organizatoriai buvo priversti apriboti dalyvių skaičių iki 35, tad ir čia vyksta kova dėl galimybės važiuoti.

Organizatorius D1Sport niekada nepamiršta žiūrovų – visos vietos po stogu bei nepamirškime ir KISS THE WALL rungties. Tad iki pasimatymo jau šį savaitgalį!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų