REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keliautojas: norėjau pamatyti, ar Lietuva iš tiesų tokia graži

Žinių radijas

Šimtai pėsčiomis įveiktų kilometrų, naujų pažinčių ir jokiais matais neišmatuojama patirtis, nors kelionės sėkme, jos pradžioje, sunkiai tikėjo ir pats keliautojas 23 metų Mantas Bartuševičius. Įveikęs tūkstantį šimtą kilometrų per 46-ias dienas, Mantas didžiuojasi pėsčiomis apkeliavęs visą Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Labai sunku buvo pačioje pradžioje, galvojau mesti viską, bet gerai, kad nemečiau ir toliau viskas tik lengvėjo. Kai pirmieji kilometrai buvo fiziškai sunkiausi , paskutiniai – emociškai, nes buvo sunku būti vienam. Per kraštus tryško entuziazmas, ryžtas, kad aš tikrai noriu eiti. Bet jeigu mano kojos būtų galėjusios atsistkirti nuo kūno, tai jo būtų važiavusios atgal, nes pirmos dienos buvo tragiškos“,- pasakojo Mantas.

REKLAMA

 

Apsisprendimą keliauti po Lietuvą pėsčiomis lėmė nuolatiniai visi pasakojimai, kokia iš tiesų mūų gimtinė yra graži.

 

„Aš praėjusiais metais nusprendžiau, kad noriu keliauti. Be to labai nuo seno mane erzino tai, kad visi sako, kokia ta graži Lietuva, bet vis tiek niekas joje nekeliauja. Visi važiuoja į Palangą arba prie jūros, ir tai žmonės vadina atostogomis. Todėl nusprendžiau veikti. Ir galvojau kaip keliauti, ar dviračiu, ar pėsčiomis. Pasirinkau pastarąjį sprendimą“,- „Žinių radijui“ sakė keliaunininkas.

 

Parengė Monika Burvytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų