• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Neieškokite svetimų trūkumų, verčiau pasistenkite rasti ir taisyti savo klaidas. Galite nukentėti, jei pirmą dienos pusę dėl savo nesėkmių imsite kaltinti aplinkinius, aiškintis santykius su sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galite nusiminti ar supykti dėl nieko. Pirma dienos pusė – gana sunkus laikas, vėliau atsigausite, tapsite pakantesni, ramesni. Jei jums reikia ko nors paprašyti iš draugų, nesikreipkite į juos iki pietų.

REKLAMA

Dvyniai Nekeiskite ankstesnių sprendimų. Pirma dienos pusė netinkama susitikti su įtakingais asmenimis, derėtis su užsieniečiais.

Vėžys Pavyks sutvarkyti svarbų reikalą, jeigu vengsite ginčų, būsite diplomatiški. Nepersidirbkite: dėl kilusios įtampos ir nuovargio galite sukelti skandalą namuose.

Liūtas Netikėtumai paskatins atskleisti nepanaudotas galimybes, būti diplomatiškiems bendraujant su draugais. Nepalankus laikas patarinėti, prisiimti atsakomybę už kieno nors (net ir artimo žmogaus) sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Pirmą dienos pusę geriau ilsėtis. Jei dirbate, neprisiimkite per didelio krūvio ir atsakomybės. Saugokite paslaptis: vėliau galimas šantažas. Vakare pasisaugokite provokacijų.

Svarstyklės Dėl sutuoktinio ar tėvų kritikos, įžūlios dalykinio partnerio pastabos nepraraskite tvirtumo, pasitikėjimo savimi. Rizika nepasiteisins. Vakare būkite itin taktiški bendraudami su artimaisiais.

Skorpionas Ieškantiems alternatyvių pajamų šaltinių šios dienos susitikimai, išgirstos ar perskaitytos naujienos bus naudingos. Vakare būkite atsargesni vairuodami ir venkite ginčų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Siekite likti gerai informuoti. Gresia apgaulės – viską tikrinkite. Atsargiau vairuokite. Venkite ginčų su pareigūnais. Vakare gali pablogėti savijauta, sutrikti virškinimas.

Ožiaragis Nepavyks išsiveržti į priekį, kol neišspręsite ankstesnių problemų, neatliksite žadėtų darbų artimiesiems ir vadovui. Neskubėkite (nei pykti, nei važinėti) – dėl to galimi nemalonumai. Pirma dienos pusė itin nepalanki, tačiau vakare atsigausite.

Vandenis Gali tekti spręsti savo vaikų problemas. Šiandien taps akivaizdu, ko neįvertinote ar nesupratote bendraudami su savo atžalomis. Tik nesugalvokite bartis, kelti skandalo vakare – vaikų ir tėvų nuomonės gali nesutapti.

Žuvys Nedėkite didelių vilčių į pažadus. Pirmą dienos pusę apskritai geriau neaptarinėti jokių svarbių klausimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų