REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį vakarą Siemens arenoje visi susirinkę turėjo progą stebėti ne tik Lietuvos krepšinio rinktinės pergalę, bet ir unikalų reginį - iliuzionistas Rokas Bernatonis pademonstravo triuką, kuriuo pasiekė Pasaulio Gineso rekordą.

REKLAMA
REKLAMA

Paskelbęs, jog sieks Pasaulio Gineso rekordo kortos metime į aukštį, Rokas treniravosi Siemens arenoje. ,,Pirmaisiais metimais kortos skriedavo tik 4-5 metrus. Buvo labai sunku treniruotis – bet koks, net ir menkiausias vėjas, viską pakeičia, o šlapia danga gadina kortas. Treniruotėms buvo reikalinga uždara patalpa, kurioje nebūtų jokio vėjo, būtų geras grindinys. Džiaugiuosi, kad Siemens arenoje sulaukiau didžiulio palaikymo” – pasakoja Rokas.

REKLAMA

Po metus trukusių treniruočių Siemens arenoje, šių metų kovą R. Bernatoniui pavyko pasiekti rekordą, išmetus kortą į 14 metrų 35 centimetrų aukštį. ,,Beprotiškai džiaugiuosi, jog pavyko pasiekti Pasaulio Gineso Rekordą. Aplinkiniai sukiojo pirštus ties smilkiniu, kai garsiai pažadėjau, jog vieną dieną rekordas priklausys man. Bet aš tai padariau! Ir tai tikrai ne paskutinis mano pažadas, kuris garsins Lietuvą“ – džiaugėsi R. Bernatonis.

REKLAMA
REKLAMA

Kortos metimą R. Bernatonis pakartojo prieš tiesioginę rungtynių transliaciją. Kur generalinis direktorius Juras Vėželis įteikė Rokui Gineso rekordo sertifikatą gautą iš atstovybės Londone.

Paklaustąs apie ateities planus Rokas šypteli. Jau po savaitės jis išvyksta į Jungtines Amerikos Valstijas. Praėjusiais metais pasirodęs festivalyje “ The Weekend Of Wonder” kvietimo dalyvauti Rokas sulaukė ir šiemet.

Nuotaikingas video apie rekordo siekimą 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų