REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis tarnybos reikalais. Pasisaugokite, kad nebūtumėte įtraukti į kompromituojantį reikalą. Visiškai netinkamas metas meilės pasimatymams.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nesmagi diena – teks pasijaudinti. Būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei. Stenkitės būti taktiški kolegų atžvilgiu. Saugokite sveikatą.

REKLAMA

Dvyniai Nesiaiškinkite teisybės, niekam nieko neįrodinėkite – liksite nesuprasti, neįvertinti. Darbe (jei jums šiandien reikia dirbti) galite nukentėti dėl kolegų ar partnerių žioplumo. Atsakingų darbų niekam nepatikėkite.

Vėžys Būkite atsargūs darbe, kelyje. Gali tekti kol kas atidėti svarbų reikalą, susitaikyti su siūlomomis sąlygomis.

Liūtas Diena nepalanki – galimos rimtos problemos per partnerius. Nebūkite labai ambicingi bendraudami su senais draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Dabartiniai jūsų ketinimai klaidingi ar bent jau neduos laukiamų rezultatų. Mokėkite laiku nusileisti, atsisakyti to, kas nerealu. Atidėkite svarbių reikalų tvarkymą. Nesivelkite į intrigas darbe (jei jums šiandien reikia dirbti).

Svarstyklės Noras griebtis naujovių, ieškoti kitokių sprendimų savo veikloje gali viską sužlugdyti. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms. Tikėtina išdavystė.

Skorpionas Nepalanki diena – nieko neprarasite, jei atidėsite visus reikalus, keliones ir leisite sau pailsėti namuose. Saugokite savo turtą ir sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Atidėkite svarbius sumanymus. Nesielkite karštakošiškai, nereaguokite į provokacijas – tai gali ne tik sunaikinti tai, ką esate pasiekę, bet ir užkirsti kelią ateities sėkmei. Neskubėkite nusivilti nei savimi, nei savo draugais.

Ožiaragis Vargu ar šios dienos norai įgyvendinami – nesinerkite iš kailio ko nors siekdami. Netinkamas laikas priekaištauti sutuoktiniui.

Vandenis Nebūkite tiesmuki, atsargiau vertinkite išgirstus dalykus ir neskubėkite reikšti savo nuomonės, žadėti, įsipareigoti – viskas išeis atvirkščiai. Venkite išlaidauti, būkite apdairesni vairuodami automobilį.

Žuvys Gali tekti išgirsti netikėtų vadovybės (jei šiandien tenka dirbti) ir net artimųjų priekaištų. Aplinkiniai nebus objektyvūs, bet ginčytis, įrodinėti savo teisumą tuščia.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų