REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dvi varžybų dienos beliko II jaunimo olimpinėse žaidynėse Nandzinge. Rugpjūčio 28 dieną. įvyks iškilmingas žaidynių uždarymas. O šiandien, rugpjūčio 26-ąją, dėl medalių kovos krepšininkai. Lietuviai pusfinalyje žais su rusais, praneša LTOK.

REKLAMA
REKLAMA

Kanojų slalomo varžybose dalyvauja sprinto lenktynių sidabro medalininkas Vadimas Korobovas. Penkiakovininkai rungtyniauja mišrių estafečių varžybose. Komandas sudaro skirtingų šalių sportininkai. Mūsiškės Aurelijos Tamašauskaitės partneris bus prancūzas Gabrielis Cianelli, asmeninėse varžybose užėmęs 21 vietą. Dovydo Vaivados naujoji komandos draugė – argentinietė Ailen Cisneros, kuri asmenininėse varžybose buvo 22-a.

REKLAMA

Kanojų slalomo kvalifikacinėse varžybose V.Korobovas distanciją baigė dešimtu laiku. Iš 15 kanojininkų 4 nefinišavo. Tarp nebaigusiųjų – ir sprinto čempionas iš Moldavijos. Antrame etape tarp 7 dalyvių Vadimo laikas buvo penktas. Į ketvirtfinalį iškopė 4 kanojininkai.

Mišrių estafečių penkiakovininkų varžybose fechtavime ir plaukime mūsų šalies atstovų komandos nebuvo tarp lyderių. Fechtavimo varžybose A.Tanašauskaitė su prancūzu ir Dovydas Vaivada su argentiniete laimėjo po 24 kovas, pralaimėjo – po 22 ir atitinkamai užėmė 7 bei 8 vietas. Plaukimo varžybose A.Tamašauskaitės duetas buvo 12-tas, D.Vaivados – 17-tas. Paskutinę bėgimo - šaudymo rungtį Aurelija su prancūzu pradės septinti (-24 sek.), Dovydas su argentiniete - aštunti (-26 sek.).

REKLAMA
REKLAMA

Iš Nandzingo visa Lietuvos delegacija išvyks rugpjūčio 29 d. Sportininkai į Vilnių skris per Šanchajų, Frankfurtą, o Vilniuje lėktuvas nusileis prieš vidurnaktį. Nebus su visais tik po du medalius laimėjusių Rūtos Meilutytės (du aukso) ir Akvilės Paražinskaitės(du bronzos) – jos iš Kinijos į kitas varžybas išvyko anksčiau

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų