REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ukrainos Aukščiausiojoje Radoje – muštynės

Deputatai „į Donbasą“ vienas kitą siuntė kumščiais

Jokiai frakcijai nepriklausantis Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputatas iš Ivano Frankivsko Aleksandras Ševčenka Ukrainos Radikalų partijos lyderį Olegą Liaško pasiuntė į nokdauną. A. Ševčenka taip trenkė Radikalų partijos lyderiui į veidą, kad šis kurį laiką negalėjo atsitokėti.

Vaizdo įrašas apie incidentą netruko atsirasti „YouTube“. Įraše girdėti, kaip vienas deputatas klausia kito, kiek kartų pastarasis buvo Donbase. Girdėti sakant „nė karto“, o po to seka smūgis.

Jau po to įsikarščiavę deputatai toliau stumdydamiesi aiškinasi, kas kiek kartų buvo ten, kur vyksta kovos su teroristais, o esą tie, kurie ten nebuvo, „dar drįsta ranką pakelti“.

O. Liaško, nors ir gavęs „į dūdą“, subėgusių žurnalistų ir kitų žmonių akivaizdoje vis kartoja savo klausimą: „Kiek kartų buvai Donecke, paklauskite jo, kiek kartų jis buvo Donbase“, o A. Ševčenka atsako jam klausimu: „O kiek kartų buvai tu?“

Galiausiai deputatai dar kartą apsistumdo, ir O. Liaško priduria: „Eik į Donbasą“, tačiau pats tik per plauką neatsiduria ant grindų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų