REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA klubas „Los Angeles Clippers“ turi naują šeimininką. Antradienį oficialiai Donaldas ir Shelly Sterlingai visas teises į šią komandą perdavė buvusiam „Microsoft“ vadovui Steve‘ui Ballmerui. Pastarasis išplatino pranešimą „Clippers“ bendruomenei, kur kalba apie naują erą.

REKLAMA
REKLAMA

Už 2 milijardus JAV dolerių „Clippers“ klubą įsigijęs S. Ballmeras patikino, kad sutvarkys organizaciją. Klubas itin nukentėjo po to, kai balandį jo savininkas D. Sterlingas įsisuko į rasizmo skandalą. Atėjus naujam savininkui visiems palengvėjo.

REKLAMA

„Su nekantrumu laukiu naujo sezono. Prasideda nauja klubo era. Tai ir išsipildymas svajonės, kurią puoselėjau daugelį metų. Visiems pažadu, kad darysiu viską, ko reikia komandai, viską, kad matytume geriausias rungtynes NBA lygoje“, - teigė S. Ballmeras.

NBA sezonas prasidės spalio 28 dieną. San Antonijuje aukso žiedus atsiėmę praėjusio sezono čempionai „Spurs“ krepšininkai susigrums su „Dallas Mavericks“, o Los Andžele „Lakers“ su Kobe Bryantu susigrums su „Houston Rockets“ kubu, kuriam atstovauja ir Donatas Motiejūnas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų