REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Norėtumėte būti labiau mėgiami kolegų, draugų, publikos ir protarpiais atrodys, kad populiarumo jums išties nestinga. Vis dėlto jausite, kad kai kas veidmainiauja, o kai kas jumis tiesiog nori pasinaudoti.

 Avinas Norėtumėte būti labiau mėgiami kolegų, draugų, publikos ir protarpiais atrodys, kad populiarumo jums išties nestinga. Vis dėlto jausite, kad kai kas veidmainiauja, o kai kas jumis tiesiog nori pasinaudoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jums bus būdingas keistas atsipalaidavimas, ne itin adekvatus situacijos vertinimas. Jei tvarkote socialinius reikalus, užsiimate menine veikla, seksis neblogai. Tačiau apmąstydami perspektyvas vakare pasijusite lyg be atramos.

REKLAMA

Dvyniai Būsite emocionalūs, gal netgi nervingi, linkę viską kritikuoti. Kažkas taip prikaustys jūsų dėmesį, kad aplinkiniams atrodysite lyg kietakakčiai, nematantys, kas vyksta už jūsų siaurų interesų rato. Kuo giliau į vakarą, tuo pikčiau reikšitės.

Vėžys Verslo ir karjeros reikaluose parama įmanoma iš įtakingo ar šiaip apsukraus pažįstamo. Paaštrėjusi jūsų komercinė uoslė pasitarnaus ką nors ūkiška tvarkant, derantis. Galbūt pavyks įsidarbinti. Tačiau temstant optimizmo vis mažės.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien teks daug bendrauti, dalintis informacija. Visa tai suteiks emocijų bei žinių. Žmogus, kuriuo domitės, gali pakviesti į svečius. Vis dėlto vakaras kreips mintis į negatyvius dalykus ir gali varginti nemiga, įkyrūs prisiminimai.

Mergelė Tikriausiai susitiksite su asmeniu, kurio išgyvenimai, patarimai padės giliau pažvelgti į susiklosčiusią situaciją ir padaryti kai kurias išvadas. Būkite pakantesni artimųjų bei vaikų nuomonei, venkite įkyriai moralizuoti.

Svarstyklės Jums norėsis flirtuoti, bendrauti, burtis į kompanijas, linksmintis. Kūrybinio įkvėpimo ar komercinio apsukrumo apimti galite pranokti patys save. Tačiau vakare viskas atrodys nebe taip smagu ir naudinga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien bus nelengva realiai įgyvendinti planus, ypač jei jie susiję su platesne sfera nei esate įpratę. Kita vertus, įprastiniai ir planiniai reikalai nekels problemų. Nepersidirbkite, antraip vakare pablogės savijauta ir nuotaika.

Šaulys Ši diena parodys, kiek jūs svarbūs kitiems žmonėms ir kaip sugebate bendradarbiauti, spręsti konfliktus, aiškintis nesutarimus. Neįsižeiskite už kritiką ir nepradėkite emocinio karo, antraip vakare jį pralaimėsite ir jausitės blogai.

Ožiaragis Tikriausiai uoliai spręsite klausimus, kurie susiję su verslu, bendrais finansais, paskolomis. Diena nebus tuščia, jei ieškote rėmėjų, verslo dalininkų. Tačiau vakare sulauksite priekaištų dėl per mažo dėmesio vaikams, meilei.

REKLAMA

Vandenis Tai akiratį plečianti diena. Regis, daugiau ar mažiau seksis realizuoti sumanymus, ypač jei jie susiję su užsieniu, studijomis, teise, publikacijomis, įtakingais veikėjais. Vis dėlto vakare nesijausite patenkinti savo veiklos rezultatais.

Žuvys Jums derėtų aktyviau darbuotis, labiau atskleisti gabumus, panaudoti žinias, nes esate stebimi kolegų. Nevenkite padėti bendradarbiams. Vakaras nebus jaukus. Blogai jausitės arba slėgs artimųjų bėdos, jų šaltumas ar kt.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų