REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Rytų Ukrainoje numušto Malaizijos keleivinio lėktuvo tragedija pareikalavo dar vienos aukos – 93 metų vyro, kuris mirė iš „neapsakomo sielvarto“ per tą katastrofą netekęs dukters, žento ir dviejų vaikaičių, pranešė šeima.

REKLAMA
REKLAMA

Hendrikas Palmas iš Nyderlandų šiaurėje esančio Rodeno miesto, mirė iš „neapsakomo sielvarto netekęs savo dukters Erlos (Palm), žento Robo (van der Linde (Robo van der Lindės) ir vaikaičių Merel ir Marko“, žuvusių per „Malaysia Airlines“ lėktuvo katastrofą, sakoma šeimos skelbime apie mirtį, išspausdintame regiono laikraštyje „De Stentor“.

REKLAMA

Skelbime sakoma, kad H.Palmas mirė antradienį, penkios dienos po lėktuvo katastrofos, kuri pareikalavo 298 gyvybių, tarp jų – 193 Olandijos piliečių.

Olandų laikraščiai pranešė, kad minėti keturi asmenys iš Rodeno skrido į Malaiziją atostogauti.

Merel buvo 17, o Markui – 12 metų.

Erla Palm buvo vienintelė pagyvenusio, silpnos sveikatos našlio duktė ir svarbi globėja, regiono transliuotojui „RTV Drenthe“ sakė jos pusbrolis.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų