REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šešėlinės vyriausybės finansų ministras Mykolas Majauskas sveikina istorinį Lietuvos laimėjimą įsivesti eurą. Tačiau jis pažymi, kad euro obuolys įkrito šiai koalicijai į ranką, nors jį užaugino, nuo šalnos apsaugojo ir sunokino buvusi Vyriausybė.

REKLAMA
REKLAMA

„Būtent buvusi Vyriausybė užtikrino, kad Lietuva jau kuris laikas atitinka visus Mastrichto kriterijus, o tai yra sveikos ekonomikos požymis, nors gavo ją valdyti neatitinkančią beveik nė vieno iš kriterijų, įskaitant ir abejones dėl valiutos kurso. Gaila, bet visą sunkmetį ji dirbo be dabartinės pozicijos pagalbos ir supratimo, – teigia M. Majauskas.

– Tuo tarpu naujos Vyriausybės pasiekimas yra nebent tas, kad laimėjusi rinkimus nepuolė purtyti medžio, nepaisant savo gausiai išdalintų pažadų „išardyti seną pasaulį“. Svarbu, jog strateginės krypties nepakeitė ir opozicijoje esantys konservatoriai, toliau rėmę strateginį tikslą ir taip padėję socialdemokratams išspręsti neišsemiamas vidines koalicijos kompetencijos problemas. Todėl dabar visi kartu galime pasimėgauti prinokusiais euro obuoliais ir pasigrožėti svarbiu visai Lietuvai rezultatu. Na, ir galbūt dar tikėtis, jog euro sidras šios koalicijos nepasvaigins“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų