REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai liepos 21-osios vakarą sulaikė nuo teisėsaugos besislapstantį nužudymu įtariamą vyrą. Taip pat buvo rastas ir kartu su juo buvęs keturiolikmetis sūnėnas.

REKLAMA
REKLAMA

Intensyvi įtariamojo nužudymu paieška, kurios vykdymui buvo pasitelkti ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės kinologai, davė rezultatų. Vėlų liepos 21-osios vakarą, apie 20.30 val. policijos pareigūnai Tauragės rajone, Paplėstiškės kaime esančiame miškelyje aptiko nužudymu įtariamą Petrą Lingį ir kartu su juo buvusį keturiolikmetį Renaldą Lingį. Valstybės sienos apsaugos tarnybos kinologai kartu su šunimi Astor Saulės Vilkas padėjo policijos pareigūnams žvalgyti netoli įvykio vietos esančias apylinkes, kuriose pusės kilometro atstumo nuo namo, kuriame buvo nužudytas trisdešimt dviejų vietos gyventojas ir aptiko bėglius.

Įtariamasis ir kartu su juo buvęs sūnėnas sulaikyti ir uždaryti į areštinę, pareigūnai aiškinasi, kokiomis aplinkybėmis nepilnametis slapstėsi kartu su įtariamuoju. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo. Įtariamajam Petrui Lingiui gresia baudžiamoji atsakomybė, kuri užtraukia laisvės atėmimą nuo septynerių iki penkiolikos metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų