REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Kils noras išlaidauti grožio, namų komforto tikslais. Ne visi jums linki gero, tad būkite budrūs.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Apdairiai elkitės su disponuojama informacija bei nuosavybe. Tačiau meilės šiluma jums teiks tikrą atgaivą. Galima romano užuomazga.

REKLAMA

Dvyniai Normaliai darbuotis trukdys jūsų arba kolegų paviršutiniškumas. Galbūt teks teisintis dėl neapgalvotai prisiimto ar neįvykdyto įsipareigojimo. Nekaip nuteiks ir intrigos.

Vėžys Šiandien bus nelengva įtikti kitiems, o gal jūs būsite pernelyg kritiški aplinkinių atžvilgiu. Gali suaktyvėti jūsų konkurentai ir priešai. Jums reikia pailsėti ir pabendrauti su tokiais žmonėmis, kurie galėtų praskaidrinti nuotaiką.

Liūtas Netrūks rūpesčių, kurie traukte traukia pinigus iš kišenės. Galimi neapgalvoti poelgiai, bevertės pagundos, o to padarinys - finansiniai sunkumai ar netgi apčiuopiami nuostoliai. Pravartu pasitarti su specialistais.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Drąsiau imkitės projektų įgyvendinimo, kalbėkite apie tai su autoritetingais žmonėmis. Jei rimtai kibsite į darbus užuot aiškinęsi komplikuotus santykius, pavyks padaryti žingsnį pirmyn.

Svarstyklės Diena bus kupina nerimo. Kapstysitės savyje, skęsite prisiminimuose. Dėl tokio emocinio nusiteikimo pirmenybę teiksite įprastoms dalykinėms pareigoms, rutinai.

Skorpionas Tai, ko tikitės, turbūt neįvyks, tačiau bus kitų staigmenų. Rūpės romantika, seksas, norėsis paišdykauti, pasilepinti. Nekurkite per didelių planų, nesitikėkite ilgai išliekančių malonumų ir nekintančios draugystės, antraip galite stipriai nusivilti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Regis, jums bus nelengva, nes kur beeitumėte, visur nešitės su savimi vidinę įtampą, nerimą. Atsakomybės ir nežinios našta slegia jus, o galinčių ir norinčių padėti tai nešti lyg ir nesimato. Sustiprės vienišumo pojūtis, susipriešinimas su kitais.

Ožiaragis Stengsitės viską atlikti nepriekaištingai, palaikyti gerus santykius su aplinkiniais. Tačiau patartinas didesnis konfidencialumas, nes atsiras norinčių pasinaudoti jūsų silpnosiomis pusėmis.

Vandenis Galbūt kažko reikalausite iš meilės partnerio arba jis iš jūsų. Priekaištai, pretenzijos gali pakenkti santykiams. Nepatartini atviri, tiesmuki ir aktyvūs veiksmai, pareiškimai. Intuicija gali pakuždėti problemos sprendimą.

Žuvys Šiandieninis bendravimas nedžiugins. Bus pagrindo įtarti, kad patinkančio žmogaus jausmai kyla arba krinta proporcingai jūsų dosnumui. Sulauksite priekaištų arba nelengvų įpareigojimų. Nepersistenkite kažko norėdami per daug ir per greitai.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų