REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

  Vengrijoje vykstančiame 2014 metų Europos šiuolaikinės penkiakovės čempionate aukso medalius mišrių estafečių varžybose iškovojo Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė ir Justinas Kinderis.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš metus Lenkijoje iškovoję bronzą, lietuviai šįsyk surinko 1491 tašką ir vos 3 taškais aplenkė antroje vietoje likusius Didžiosios Britanijos sportininkus Samanthą Murray ir Josephą Evansą.

REKLAMA

Čempionės titulą ginusi Ukrainos komanda - Irina Chochlova bei Dmitrijus Kirpulianskis - su 1458 taškais liko trečia.

Po pirmosios rungties - fechtavimosi varžybų - Lietuvos komanda su 220 taškų buvo trečia, po antrosios rungties - plaukimo - su 556 taškais smuktelėjo į penktąją poziciją, o po trečiosios rungties - jojimo - su 856 taškais pakilo į antrąją vietą ir nuo pirmavusių britų atsiliko 22 taškais, t.y. prieš bėgimo ir šaudymo dvikovę jie nuo lyderių atsiliko 22 sekundėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį pirmenybės finišuos moterų bei vyrų estafečių varžybomis, kuriose Lietuvos garbę ginti turėtų Linos Batulevičiūtės ir Emilijos Serapinaitės duetas.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų