• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Mokėkite nereaguoti į provokacijas: patys sau tapsite priešais. Nepalankus laikas aiškintis finansinių nuostolių priežastis tiek darbe, tiek namie.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tiktų spręsti finansines problemas, tačiau turite būti apdairūs: gauti pasiūlymai, naujos galimybės gali netikėtai pažeisti jūsų interesus.

REKLAMA

Dvyniai Vienas netikęs žodis gali sugadinti bet ką – ir jūs vėl atsidursite ten, nuo ko pradėjote. Lengvabūdiškumas žadant, kritikuojant atneš karčių vaisių.

Vėžys Itin nepalankus metas. Nesivelkite į diskusijas su vadovybe, policijos pareigūnais ir šeimos nariais, ypač vaikais.

Liūtas Galite susidurti su problema – kiekvienas už save. Bet ši diena jums palanki, tad neskubėkite panikuoti, paskutinę akimirką laimė tikrai nusišypsos. Pasisaugokite, kad nebūtumėte įtraukti į finansinę avantiūrą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Liaukitės tuščiai išgyventi dėl padarytų klaidų, praleistų progų. Tiesa, jei bus galimybė ką nors perdaryti, šiandien tinkama proga.

Svarstyklės Įsiklausykite į draugų nuomonę, patarimus. Neskubėkite pyktis su partneriais ir tais, kurie jus palaiko. Vertinkite sutuoktinio atsidavimą. Šiandien kilę juridiniai ir finansiniai nesklandumai gali tapti lemtingi.

Skorpionas Viskas kartu: ir džiaugsmas, ir kartėlis – likimo mišrainė, dėl kurios galite imti maištauti. Vakaras palankesnis: atgausite prarastą pusiausvyrą, rasite išmintingą sprendimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Jums gali pavykti įgyti persvarą, na, o pergalė irgi ne už kalnų.

Ožiaragis Siekite kompromisų. Nepamirškite, kad tai diena, kai jūsų niekas negirdi, deja, ir patys nesuvokiate, kas sakoma, kas vyksta. Moterims reikėtų atsisakyti svarbių reikalų tvarkymo ir nesiaiškinti meilės santykių.

Vandenis Jūs tikitės stebuklo, netikėto išgelbėjimo? Viena tikra, kad šiandien patirsite, kas jus remia, vertina, o kas jumis naudojasi, išduoda. Na, o tikras draugas dėl jūsų tikrai padarys stebuklą.

Žuvys Nepalanki diena nei aktyviai veiklai, nei kovai. Tiesa, jus supras ir nuoširdžiai palaikys draugai. Baikite senus darbus ir venkite bendrauti su sau nemaloniais asmenimis. Vakaras bus palankesnis.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų