REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Kintanti situacija jus vers kai ką keisti savyje ir aplinkoje. Panašu, kad neišsigąsite painių problemų ir sugebėsite išsisukti arba rasti jų sprendimo būdus. Vakare galima kultūrinė pramoga, pasimatymas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Gali tekti rimčiau apgalvoti klausimus, susijusius su verslu, turto reikalais. Noriai darysite viską, kas padeda užsidirbti pinigų. Vakare pirkiniais nudžiuginsite šeimos narius.

REKLAMA

Dvyniai Gyvai domėsitės viskuo, kas vyksta aplink jus. Nebloga diena informacijai įsisavinti, diskusijoms, interviu ir pan. Bus daug pokalbių su artimos aplinkos žmonėmis. Išsiaiškinę aktualų klausimą, pasijusite tvirčiau, saugiau.

Vėžys Jūsų elgesys bus prieštaringas ir priklausys nuo kintančių nuotaikų. Gali tekti aiškintis santykius su namiškiais, kolegomis. Nieko gero, jei išaiškės melas, veidmainystė. Vakaras turėtų įnešti malonesnių atspalvių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Rytas gali įnešti miglos į santykius su mylimu žmogumi, į jausmų sferą. Nepatartina imtis svarbių reikalų, nes būsite gana lengvabūdiški. Tačiau atrodysite žavūs ir žaismingi, tad komplimentų ir dėmesio jums nepritrūks.

Mergelė Ši diena nelabai leis džiaugtis gyvenimu, nes mintys suksis apie nebaigtus darbus, verslo problemas. Norėsis kuo greičiau susidoroti su visomis pareigomis. Po darbo jus puikiai atpalaiduotų grožio procedūros, sauna, masažas.

Svarstyklės Su bet kokiais pašnekovais būkite diskretiški, neskubėkite kritikuoti. Mokėkite pripažinti ir savo klaidas bei trūkumus. Vakare galite sulaukti romantiško pasiūlymo iš dominančio gerbėjo ar savo antrosios pusės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien labiausiai nerimausite dėl pinigų, skolų ir šeimos gerovės. Būkite taupūs, planuokite išlaidas. Kad ir kaip norėsis kitus pamaloninti, venkite dalinti neapgalvotus pažadus, paskolas, neviršykite savo galimybių.

Šaulys Ieškosite naujų saviraiškos kelių, pašaukimo ir galimi šiokie tokie atradimai. Regis, jums seksis save realizuoti ten, kur reikia kūrybingumo, intuicijos, socialinės patirties. Padarysite įspūdį tiems, kurie iš jūsų semiasi žinių.

Ožiaragis Sunkiai valdysite savo emocijas. Turbūt nerimausite dėl autoriteto, pripažinimo. Tačiau jūsų troškimas, susijęs su įsidarbinimu, įvaizdžio, darbo aplinkos ar technologijų modernizavimu, gali pradėti pildytis. Negailėkite pastangų.

REKLAMA

Vandenis Daug emocijų, sentimentų, nuotaikų kaitos, bet seksis neblogai. Galima tikėtis didesnio tarpusavio supratimo. Kažkieno draugiškas patarimas, pamokymas išvaduos jus iš keblios situacijos ar bent jau padės kitaip į ją pažvelgti.

Žuvys Gera diena kūrybai, menui. Tačiau svarbių įsipareigojimų nereikėtų prisiimti, nes situacija yra nestabili. Bendraujant svarbiau bus ne tai, kas sakoma, o tai, kas slypi tarp eilučių. Intuicija pasitikėkite labiau nei išprotavimu.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų