REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Sąlygos tos pačios, kaip visuomet geros. Kažkiek naujų veidų tik. Daugiau – viskas kaip kasmet“, - trumpai apibūdino pirmą įspūdį apie šiųmetinę Lietuvos rinktinę 27 metų 196 cm ūgio įžaidėjas Mantas Kalnietis. Pirmadienį 14 iš 17 kandidatų į nacionalinę ekipą Palangoje pradėjo pasirengimą pasaulio čempionatui.

REKLAMA
REKLAMA

– Kaip atrodys rinktinė pačiam be Lino Kleizos ir Roberto Javtoko?

– Didelės netektys. Linas buvo tas žaidėjas, aplink kurį pastaraisiais metais sukosi visas žaidimas. Jis buvo rinktinės vedlys. Roberto nebuvimas taip pat skaudus smūgis. Visose komandose, kur jis žaidžia, cementuoja gynybą. Jis – gynybos pagrindas. Reikės ieškoti, kas užkaišios atsiradusias spragas. Roberto trūks ir kaip kapitono, kuris visuomet palaiko komandoje gerą atmosferą. Jei prisimenate 2012 metais jis iškrito dėl traumos, nežaidė olimpiadoje, pasikeitė žaidimas be jo į prastą pusę.

REKLAMA

– Pernai teko kone vienam tempti įžaidėjo naštą. Šįmet į pagalbą pačiam dar yra trys kandidatai. Ar manai, kad bus lengviau?

– Apie tai negalvoju. Noriu, kad komanda gerai žaistų. Smagu, kad kažkas ir prisidės. Nebuvo didelė problema pernai. Žaidžiau daug ir man tai patiko. Man nebuvo katorga. Jaučiausi gerai čempionate, atsistatydavau.

– Koks pačiam buvo sezonas Krasnodaro „Lokomotiv“ komandoje?

– Banguotas. Net neprasidėjus Eurolygai gavau kvailą traumą, vėliau gydžiausi ir pusiau žaidžiau. Po Naujųjų metų čiurnos traumą gavau. Kvaila, nes atrodo, ir gali žaisti, bet ir ne visa jėga žaidi. Vidutiniškas sezonas.

– Pertrauką turėjote atsikvėpti?

– Beveik mėnuo. Viskas gerai, Jaučiuosi pailsėjęs, nieko neskauda, pasiruošęs.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų