REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Tikėtina emocinė įtampa, nervingumas. Panašu, kad sieksite dalykų, kurie neturi realaus pagrindo, nes reikia daugiau pinigų ir valios jiems įgyvendinti nei turite. Per neatsargumą sau ar kitiems galite pridaryti žalos.

Avinas Tikėtina emocinė įtampa, nervingumas. Panašu, kad sieksite dalykų, kurie neturi realaus pagrindo, nes reikia daugiau pinigų ir valios jiems įgyvendinti nei turite. Per neatsargumą sau ar kitiems galite pridaryti žalos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Aplinkinius šiandien stebinsite savo išlaidumu, lengvabūdišku požiūriu. Galite prisipirkti nevertingų daiktų, sudaryti nenaudingą sutartį. Jei dėl ko nors derėsitės, konkretumo tikėtis beveik neverta.

REKLAMA

Dvyniai Kursite nerealius planus, patirsite nesusipratimų. Stenkitės būti kuo konkretesni ir santūresni. Neatidėliokite tų darbų, kuriuos būtina kuo greičiau atlikti. Bus didesnė avarijų tikimybė, tad gatvėje elkitės itin apdairiai.

Vėžys Nuotaikos bus gana permainingos. Įtampą didins auganti konkurencija, artimų žmonių arba kolegų nepritarimas jūsų planams. Suvokti, kas būtų naudinga, perspektyvu, bus labai sunku.

Liūtas Nors netrūks energijos, pasitikėjimo savimi, kažkas vis tiek strigs. Bus progų susipykti su mylimu žmogumi, vaikais. Venkite azartinių žaidimų ir abejotinų nuotykių. Slaptas flirtas gali tapti intrigų priežastimi.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Ko tik nedarysite, kad profesiniai, verslo reikalai gerėtų. Tačiau gerais ketinimais kelias į pragarą grįstas. Galite padaryti klaidų, sukelti avarines situacijas. Svarbūs planai keisis ir dėl sunkiai paaiškinamų trikdžių.

Svarstyklės Nepajėgsite atsikratyti pagundos kišti nosį į svetimus reikalus, o kiti darys tą patį jūsų atžvilgiu. Panašu, kad jūsų elgesys trikdys antrąją pusę, dalykinius partnerius, oponentus. Neprovokuokite agresijos. Saugokite sveikatą.

Skorpionas Rūpės finansiniai reikalai, draudimas, permainos valiutų ir akcijų rinkoje, psichologinės problemos. Galite jaustis traukiami į rizikingą reikalą. Regis, būsite priversti pasipriešinti tiems, kurie nori iš jūsų išpešti daugiau nei jiems priklauso.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien tikėtinas žinių, profesinės ar kitokios kompetencijos patikrinimas. Būsite nusiteikę piršti savo teisybę, mokyti kitus. Tačiau aptariami ir kuriami projektai nelabai remsis realiomis galimybėmis. Galimi teisiniai kazusai.

Ožiaragis Šiandien neieškosite žodžio kišenėje, būsite kūrybingi ir dalykiški, tačiau gana neatsargūs. Savo žodžiais ar elgesiu provokuosite nepalankumą. Būsite linkę norimą priimti už tikrą. Galite pakenkti savo reputacijai.

Vandenis Pažįstami žmonės gali įtraukti į avantiūrą, kuri jums nemažai kainuos. Per gerai galvosite apie save arba apie kitus. Todėl lengva apsigauti, pasielgti neatsakingai. Venkite abejotinų sandėrių, nepasirašinėkite neaiškių dokumentų.

Žuvys Jums stigs energijos, valios. Vargu ar atliksite būtinus darbus, jei nebus postūmio iš šono. Daug reikš aplinkinių parama. Beje, dėl jūsų melo, intrigų, neatsargumo ar neblaivios būklės gali nukentėti kiti žmonės.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų