REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant savaitgaliui Šiauliuose ir Radviliškyje darbo turėjo ilgapirščiai. Apvogta parduotuvė, turgavietė ir nuvarytas automobilis.

REKLAMA
REKLAMA

Neužrakintą su užvedimo rakteliais viduje automobilį „Toyota Yaris Verso“ (2003 m.) pusamžis radviliškietis paliko prie namo tvoros gatvėje valandai, tačiau tiek laiko užteko vagims jį nuvaryti.

REKLAMA

Dingo ne tik mašina, bet ir viduje buvusi piniginė su asmens tapatybės kortele, vairuotojo pažymėjimu, banko mokėjimo kortele, darbo pažymėjimu, lubų nišoje buvusiais dokumentais: automobilio civilinės atsakomybės draudimu, techninės apžiūros rezultatų kortele, automobilio registracijos liudijimu, vokiškais automobilio „Honda Civic“ dokumentais, salone buvusiomis įvairiomis automobilio detalėmis, akiniais nuo saulės.

Vyras skaičiuoja 13 600 Lt nuostolį.

Šeštadienį į darbą atėję turgaus prekeiviai ramiai dienos pradėti negalėjo – teko taip pat skaičiuoti nuostolius. Naktį iš penktadienio į šeštadienį, kaip įtariama, atidarę stoglangį, vagišiai pateko į saugomas turgavietės patalpas ir kavinės baro pavogė cigaretes. Iš mėsos prekybos paviljono dingo įvairūs rūkytos mėsos gaminiai.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek ir ko pavogta, kol kas aiškinamasi. Materialinė žala nustatinėjama. Patalpas saugo saugos tarnyba „Argus“, kurios ekipažas suveikus signalizacijai atvyko per 8 min., tačiau tiek laiko pakako niekdariams pasprukti. Patalpose buvo įrengtos vaizdo stebėjimo kameros, tad galbūt filmuota medžiaga padės surasti įsibrovėlius.

Kita vagystė tą pačios dienos vakarą vyko prekybos ir pramogų centre „Akropolis“. Iš vienos parduotuvės 33-ejų šiaulietis pavogė dvejas sportines kelnes, tačiau buvo sulaikytas apsaugos darbuotojų.

Neprašytas svečias uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų