REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nuobodžiauti neteks ne tik dėl suaktyvėjusio bendravimo, bet ir dėl naujos veiklos ar hobio. Tačiau diena gali būti komplikuota, jei laiku nesutvarkėte finansinių dokumentų ar juose padarėte klaidų. Būkite atidūs, ką nors pasirašydami, pirkdami.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien itin gilinsitės į savo vidinį pasaulį, pašaukimą, stengsitės suvokti, kokią kryptį turite pasirinkti. Nerimausite, jei nusimato egzaminas, atestacija ar pokalbis dėl darbo. Per didelė emocinė įtampa išties gali pakenkti rezultatui.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien turėsite savo rankose gyvenimo vairą. Nors ir reikės taikytis prie aplinkybių, žmonių, tačiau jūsų žodis bus svarus. Galite gauti žinią, kuri vers koreguoti planus, ieškoti teisybės arba užtarimo, patarimo.

Vėžys Šios dienos įvykiai tam tikra prasme gali paveikti jūsų darbo ar verslo eigą bei rezultatus. Turbūt jausite spaudimą skubiau tvarkyti turtinius, finansinius reikalus. Regis, teks gilintis į skaičius, buhalterinius popierius ar kitus dokumentus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Seksis mokytis, organizuoti susitikimus, renginius, daryti įtaką kitiems. Gausite norimą informaciją, susitarsite dėl aktualaus reikalo.

Mergelė Kažkas pakryps ne ta linkme, kaip tikėjotės. Turbūt teks susitaikyti su tam tikru sprendimu ir pateiktais faktais. Bus lengviau, jei nekonfrontuosite su kolektyvu, partneriu.

Svarstyklės Teks darbuotis išradingai ir negailint jėgų, jei norite įrodyti, kad esate šio to verti. Šalia kūrybingumo reikalingas ir konstruktyvumas. Labiau pasitikėkite savo finansine uosle bei patyrimu, o ne abejotinais gundymais greitai pralobti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Dalykinė situacija reikalaus gerų praktinių įgūdžių ir teorinio išmanymo. Jei to nėra, bus lengva susikompromituoti, o galbūt net kils rizika susižeisti, susirgti. Reikėtų kontroliuoti savo žodžius, nežadėti neįmanomų dalykų.

Šaulys Jausis konkurencinė įtampa santykiuose su aplinkiniais, bet ji turbūt bus pozityvi, nes skatins pasitempti, būti vertiems konkurentų. Susilaikykite nuo poelgių, prieštaraujančių jūsų principams ir moralei.

Ožiaragis Privalote susirūpinti ir imtis visų priemonių, jei turite finansinių problemų. Stenkitės, kad jūsų nepergudrautų. Psichologinės pagalbos gali prireikti meilės partneriui ar šeimos nariui. Vaikų eibės gali kainuoti nervų ir pinigų.

REKLAMA

Vandenis Jums reikėtų pasistengti sutvarkyti juridinius formalumus, jei tokių yra. Gali būti tikrinama jūsų kompetencija, žinios, vertybinė sistema. Galbūt teks kažkur staiga išvykti. Nusimato reikalų su užsieniečiais, įtakingais veikėjais.

Žuvys Jei galvojate apie reformas darbe, įsidarbinimo galimybes, pats metas pasikalbėti su tais, kurie galėtų pastūmėti reikalus pirmyn. Pasistenkite išvengti susidūrimų su pavydžiais ir valdingais asmenimis.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų